100%NL Magazine slecht weer kinderen
Delen

Slecht weer? Déze binnenactiviteit is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam!

Wanneer de regendruppels tegen de ramen tikken en de buitenwereld grijs en nat lijkt, is binnenblijven de enigste optie. Met déze binnenactiviteit heb je niet alleen plezier, maar ben je ook nog eens leerzaam bezig met je kind!

Binnenactiviteit die leuk en leerzaam is

Regenachtige dagen bieden de perfecte gelegenheid om thuis eens lekker de handen uit de mouwen te steken. Want hoe fijn is het om eens écht tijd door te brengen met je kinderen zonder de afleidingen van buiten.

We snappen dat je er niet op zit te wachten dat je kind een hele dag voor de tv op iPad hangt, maar hoe vind je dan vertier op een regenachtige dag? Wij hebben de allerleukste én leerzame binnenactiviteit voor je gevonden: knutselen!

Leuk én leerzaam!

Knutselen is niet alleen een plezierige activiteit die kinderen urenlang kan vermaken, het is ook nog eens heel leerzaam. Door te knutselen ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek en coördinatie. Het moedigt creativiteit en verbeeldingskracht aan, en stelt kinderen in staat om hun gevoelens en ideeën te uiten. Bovendien leren ze probleemoplossend te denken, concentratie en geduld, terwijl ze ook concepten als kleuren en vormen verkennen.

Bison Kids

De allerfijnste knutselspullen én ideeën vind je bij Bison Kids. Bij Bison Kids is knutselen meer dan knippen en plakken. Niet voor niets is hun motto: Met onze handen, fantasie en een beetje lijm kunnen we écht alles maken!

Op Bison Kids vind je allerlei soorten knutsels die je kunt maken met dingen die je al in huis hebt: WC-rollen, een plastic fles, lege blikjes etc. In de verschillende video’s wordt uitgelegd hoe je de knutsel kunt maken. Daarnaast is er voor elke knutsel ook een boodschappenlijstje en  stappenplan beschikbaar die je kunt downloaden!

Wat dacht je van een griezelig lichtkastje voor Halloween, een te gekke knikkerbaan om mee te spelen of een Vogelhuisje om de vogeltjes in de tuin te voeren? Ga snel naar Bison Kids, laat je inspireren en steek de handen uit de mouwen!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bison

Delen