100%NL Magazine collega's
Delen

Mensen met deze sterrenbeelden zijn de liefste collega’s!

Op sommige dagen hebben we helemaal geen zin om vroeg op te staan en aan het werk te gaan, maar dan denken we even aan onze geliefde collega’s en hebben we weer zin in een nieuwe werkdag! Natuurlijk vind je sommige collega’s wat leuker dan anderen en dat kan liggen aan zijn of haar sterrenbeeld. Collega’s met het sterrenbeeld Maagd, Steenbok, of Leeuw zijn namelijk de beste collega’s die je kunt hebben!

Maagd

Een Maagd is vaak heel rustig en betrouwbaar. Heb je een probleem? Dan kun je altijd terecht bij een Maagd. Hoewel je vaak heel rustig bent en niet op de voorgrond treedt, ben je toch vaak heel belangrijk in een bedrijf. Je probeert alles zo goed mogelijk te doen en neemt soms zelfs te veel hooi op je vork. Je collega’s weten wat ze aan je hebben door je betrouwbare en zachtaardige karakter.

Steenbok

Steenbokken zijn hele harde werkers en liggen daarom vaak goed bij alle collega’s. Jij bent nergens te lui voor en lost graag andermans problemen op. Hoewel dat vaak veel werk is, doe je het natuurlijk graag. Bovendien ben je heel geduldig en ambitieus; de ultieme kandidaat voor een promotie!

Leeuw

Als iemand ergens mee zit, dan kunnen ze terecht bij jou. Een Leeuw is erg lief en meegaand, waardoor alle collega’s zich erg op hun gemak voelen bij jou. Bovendien ben je ontzettend enthousiast en creatief en een geweldige aanvulling van een team. Jij denkt alleen maar aan anderen, waardoor je geweldig werkt in teamverband.

Bovenstaande sterrenbeelden werken heel goed in teamverband, terwijl een Stier, Kreeft en Schorpioen beter alleen te werk kunnen gaan. Deze sterrenbeelden zijn vaak heel koppig en jaloers, waardoor het heel moeilijk is om met deze mensen samen te werken. Dit betekent natuurlijk niet dat je niet goed bent in je werk, maar dat je beter af bent als eigen baas. Helemaal alleen aan de top bevalt jou het meest!

Bron: Libelle | Beeld: iStock

Delen