100%NL-Giftcard-perfectcadeau
Delen

Decemberstress? Van paniek naar plezier met dít ultieme cadeau!

De zoektocht naar het perfecte geschenk kan soms resulteren in de beruchte decemberstress. Wij introduceren je het pérfecte cadeau!

Kerst en surprises!

De decembermaand staat bekend om gezelligheid, samenzijn en natuurlijk cadeautjes. Met vrienden surprises maken, voor de familie cadeautjes in de zak van Sinterklaas stoppen en met het gezin onder de kerstboom cadeautjes uitpakken: het is een feestelijke achtbaan van emoties. Maar laten we eerlijk zijn, het bedenken van originele cadeautjes kan soms een ware uitdaging zijn.

Het perfecte cadeau

Alle mensen om je heen hebben verschillende interesses, hobby’s en passies. Misschien heeft je vriend een voorliefde voor avontuurlijke ervaringen, terwijl je tante dol is op culinaire hoogstandjes. Wij hebben het perfecte cadeau voor iedereen: de Keuze Cadeaukaart! Net als de Kerstman zelf is de Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl de vriend van iedereen. Want wie de Keuze Cadeaukaart geeft, geeft eigenlijk 200+ cadeaukaarten in één. De cadeaukaart is in te wisselen voor cadeaukaarten in de thema’s belevenissen, restaurants & uiteten, entertainment, sauna & wellness of winkelen. Dat betekent: games en gadgets, parfum, kleding, schoenen en sieraden, maar ook weekendjes weg, relaxen in de sauna, avondjes uit eten of naar de film. Dat maakt dat jij heel eenvoudig vanuit je luie stoel, volledig stress vrij, de feestdagen tegemoet kan zien!

Cadeaukaarten voor de feestdagen

Speciaal voor Sinterklaas is er de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart en er is er natuurlijk ook eentje voor Kerst: de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart. Beide kaarten zijn op te waarderen van € 10 tot € 500 euro. Daarnaast kun je kiezen voor feestelijke cadeauverpakking of een luxe cadeaupakket. Woont familie ver weg en vier je de feestdagen niet samen? Je kunt de Keuze Cadeaukaart, inclusief een persoonlijke boodschap, ook aan de andere kant van het land laten bezorgen!

100%NL-image-KCK-feestdagen

Decemberstress? Geen paniek!

Misschien is alleen een Keuze Cadeaukaart onder de kerstboom niet helemaal wat je in gedachten hebt. Daarom is het goed te weten dat deze cadeaukaart ook in een feestelijk cadeaupakket gegeven kan worden. Wat dacht je van een pakket waarin je de Keuze Cadeaukaart samenvoegt met wijn, bier, prosecco, thee of zelfs drop? Zomaar wat ideeën die ik heb opgedaan op cadeaubon.nl. Je vindt er nog meer leuke ideeën. Met deze tips heb je altijd een leuk cadeau en kun je stressvrij de feestdagen door!

100%NL-image-cadeaupakketten

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met cadeaubon.nl

Delen