100%NL Magazine Keuken Kampioen

Dít is de reden waarom je deze week een nieuwe keuken zou moeten aanschaffen!

Droom jij ook al een tijdje over een nieuwe keuken? Dan zou je die eigenlijk in déze week moeten aanschaffen! Wij vertellen je waarom.

Een nieuwe keuken?

In veel huishoudens is het de belangrijkste ruimte van de woning en brengen we er heel veel tijd door: de keuken. Het is dan ook belangrijk dat de keuken in je woning helemaal naar wens is.

Droom jij al heel lang van die ene greeploze keuken? Hunker je naar meer kastruimte? Of wil je simpelweg gewoon een strakkere, modernere of een totaal andere keuken? Dan is dít het moment om hem aan te schaffen!

FabrieksSale bij Keuken Kampioen!

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Neem dan eens een kijkje bij Keuken Kampioen. Tijdens de FabrieksSale (die deze week eindigt) kun je nog een keuken kopen tegen de prijzen van 2022. Dankzij de eigen fabriek hebben zij namelijk groots in kunnen kopen in 2022. Daarnaast profiteer je tijdens de FabrieksSale van 15% korting én is de montage helemaal gratis. De FabrieksSale duurt nog t/m zondag 22 januari.

Koopnacht

Op vrijdag 20 januari is er een ware Koopnacht. Op deze avond zijn zij open tot 24.00 uur. De reden? Een keuken adviesgesprek duurt al snel 3 uur. Zij willen mensen ook in de avond nog de kans geven om te profiteren van deze bijzondere actie. Een afspraak plan je eenvoudig via hun website: https://www.keukenkampioen.nl/keukenvoordeel/.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keuken Kampioen