Dit zegt je favoriete Disneyfilm over je karakter!
Delen

Dit zegt je favoriete Disneyfilm over je karakter!

Heb jij ook vrijwel alle Disneyfilms al een keer gezien in je leven? Sommige Disney klassiekers heb je zelfs al tientallen keren gezien. En natuurlijk heb je ook vast wel een favoriet? Is het De Leeuwenkoning? Frozen? Of toch een echte klassieker als Assepoester?

Leeuwenkoning

Ben jij een gigantisch fan van de Leeuwenkoning? En kon je het echt niet droog houden toen Mufasa doodging? Dan sta jij bekend als echte levensgenieter. Je maakt je weinig zorgen en bent ontzettend ambitieus. Hakuna Matata is op zeker je lijfspreuk!

Doornroosje

Was Doornroosje jouw favoriet? Dan ben jij ontzettend positief ingesteld! Je bent altijd vrolijk, lief voor iedereen en mensen lopen zeker niet over jou heen.

Mulan

Mulan was een van de eerste Disneyfiguren die wordt afgebeeld als sterke onafhankelijke vrouw. Daarom sta jij ook bekend als echte powervrouw. Je blijft altijd jezelf en je familie is superbelangrijk voor je.

Sneeuwwitje

Sneeuwwitje beschouwde de zeven dwergen als haar familie en dat geldt voor jou ook! Alleen hebben we het dan niet over zeven dwergen maar je vrienden. 😉 Ook houd je er niet van als je plannen worden gewijzigd en raak je snel in de stress.

Aladdin

Net als Aladdin geloof jij ook dat al je dromen waarheid kunnen worden. Alleen kun jij geen geest in de lamp om hulp vragen, maar moet je het op eigen houtje doen!

Pinokkio

Pinokkio is heel avontuurlijk en dapper en ook jij bezit over deze karaktereigenschappen. Bovendien ben jij ook een echt familiemens.

Assepoester

Hoewel Assepoester verschrikkelijk werd behandeld door haar stiefmoeder en stiefzussen bleef ze altijd positief. Net als jij! Je bent bovendien lief voor iedereen en een enorme doorzetter.

Tarzan

Avontuurlijk is jouw middle name. Hoewel je niet net als Tarzan in bomen klimt, houd je wel heel erg van reizen en ben je ontzettend nieuwsgierig.

Frozen

Net als Elsa weet je altijd wanneer jij je verantwoordelijkheden moet nemen. Je schuift niets op een ander af. Ook ben je een echt familiemens en kun je het heel goed vinden met je zus(sen) en/of broer(s).

De Kleine Zeemeermin

Jij houdt ervan om dingen te ontdekken, maar bent soms ook een beetje impulsief. Net als Ariel. Toch ga jij niets uit de weg en pak je alle kansen aan die op je pad komen.

Bron: girlscene | Beeld: iStock

Delen