dikkiedik banner
Delen

DIT IS JE KANS: Maak van jouw kat en kind een bioscoopster!

Heb jij een grappig of hartverwarmend filmpje van jouw kat (en kind)? Dan hebben we een unieke kans voor jou!

Dikkie Dik

Dikkie Dik, wie kent hem niet? De droom van schrijver/producent Burny Bos en vele peuters en kleuters komt deze zomer uit met de bioscooprelease van Dikkie Dik en de verdwenen knuffel. De releasedatum van de eerste bioscoopfilm van Nederlands meest geliefde kater is nu bekend: vanaf 19 juni is de film te zien in de bioscoop.

Bioscoopster!

Heb jij een grappig of hartverwarmend filmpje van jouw kat (en kind)? Dan hebben we een unieke kans voor jou! Intheair_films zoekt naar de meest charmante combinaties van kattenkwaad en kinderpret om te schitteren op het grote scherm! Stuur jouw video in en wie weet zie je jouw harige vriend of kleine avonturier straks stralen in een echte bioscoopfilm! Zij kunnen niet wachten om jullie talenten te bewonderen! De deadline om filmpjes in te sturen is dit weekend, dus zorg ervoor dat je op tijd bent. Pak je camera en laat je kat en kind schitteren op het witte doek!

Stuur het voor 15 maart in en wellicht zie je het terug in de allereerste bioscoopfilm van Dikkie Dik! Mailen naar: [email protected]

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Intheair

Delen