Dít zijn de knapste sterrenbeelden!
Zie ook:
Delen

Dít zijn de knapste sterrenbeelden!

De mensen met déze sterrenbeelden zijn het knapste volgens de astrologen!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen staan bovenop in deze lijst volgens de astrologen en zijn dus ook het knapst. Vooral hun ogen zijn gevaarlijk: deze zijn enorm verleidelijk en simpelweg onweerstaanbaar. Het is dan ook niet voor niets het aantrekkelijkste feature van de Vissen. Pas op voordat je in de ogen van de Vissen verdrinkt.

Tweeling | 21 mei – 20 juni

De Tweeling hoort ook absoluut in dit rijtje thuis. Met hun engelachtige gezichtjes en voorkomen charmeren ze iedereen. Het lijkt net alsof ze uit de hemel gevallen zijn, al is die foute openingszin er eentje die je beter niet bij hun kunt gebruiken.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuw staat voornamelijk bekend als een enorm sexy sterrenbeeld. Naast dit zijn ze ook nog eens ontzettend knap. Volgens astrologen zijn het voornamelijk de sexy lippen en voluptueuze, perfecte borsten (en de wangen, wat?) die de Leeuw tot één van de knapste sterrenbeelden maakt.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal is een zogenaamde beauty in en out. Ze zijn niet alleen qua karakter erg liefdevol en charmant, maar zijn qua uiterlijk vertoon ook nog eens heel aantrekkelijk. Hun liefdevolle en charmante karakter vertaalt zich door in hun uiterlijk.

Staat jouw sterrenbeeld er niet tussen? Niet getreurd “mooi” is subjectief. Volgens experts in de astrologie zijn de bovenstaande sterrenbeeld de vier mooiste!

Bron: Girlscene, vrouwers, fem-fem. Beeld: ISTOCK

Delen