100% NL Magazine
Delen

Door het luisteren naar kerstliedjes ben jij een leuker mens!

Heb jij op weg naar je werk ook al de kerstliedjes aan? Dat betekent dat je een hartstikke leuk mens bent! Dus blijf vooral doorgaan met het luisteren naar die oh zo gezellige liedjes

De redenen voor bovenstaande bewering zijn:

Je bent vrolijk

Als je de sleebellen en de kerstklokken door een liedje heen hoort verschijnt er bij velen al een lach op hun gezicht. Door deze vrolijkheid ben je een stuk aantrekkelijker voor de mensen om je heen.

Je bent gezellig

Bij het horen van Last Christmas van Mariah Carey komt het gezelligheidsbeest in jou naar boven en dat is niet zo gek. Deze kerst-topper is namelijk een van de beste kerstliedjes ooit gemaakt!

Je bent iemand die vooruit denkt

Denk jij zodra de temperatuur afloopt ook al aan het zingen van jouw favo kerstliedjes in de auto, dan ben je goed bezig. Dit is namelijk de kracht van het vooruitdenken en deze eigenschap zullen jouw werkgevers zeker waarderen.

Je zorgt voor enthousiasme bij anderen

Zet de radio met Wham een stukje harder op kantoor, zo zorg jij dat ook jouw collega’s het kerstgevoel overnemen en hoe gezellig is het om omringd te worden met mensen die net zoveel zin hebben in de feestdagen als jij!

Je ervaart minder stress

Door het luisteren van muziek ga je beter in je vel zitten. Maar je ervaart niet alleen minder stress, want van het luisteren naar muziek wordt je namelijk ook slimmer! Dus kom maar op met It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas, gecoverd door Micheal Bublé!

 

Bron: Beautify l Beeld: Istock

Delen