100%NL Magazine Vitakraft

Aan déze tekenen kun je merken dat je een gelukkige kat hebt!

Als katteneigenaar of poezenbaas wil je maar één ding: een gelukkig huisdier. Maar hoe weet je nou zeker of je een gelukkige kat thuis hebt zitten? Dat lees je hier!

Een gelukkige kat

Hij is de eerste waar je aan denkt als je ‘s ochtends wakker wordt en ook weer de eerste die je ziet als je thuiskomt na een lange dag werken: je geliefde kat! Hij is de spil van je huishouden en je doet er dan ook alles aan om hem gelukkig te maken. Maar hoe weet je nu zéker dat je een gelukkige kat in huis hebt? Wij zetten een paar punten op een rijtje die wijzen op een dolblije kat!

  • Let op de staart! Een staart die omhoog staat duidt op een gelukkige kat!
  • Eetlust. Blije katten genieten met volle teugen van hun voeding.
  • Kusjes. Duwt jouw kat zijn neus vaak tegen je aan? Dat is een goed teken!
  • Prrrr! Spinnen kan ook duiden op een tevreden kat. Maar let op: soms kan het ook duiden op angst. Jij als baasje gaat het verschil herkennen tussen de spingeluiden.
  • Knuffelen. Een gelukkige kat is een echte knuffelkont!
  • Jagen. Zie jij je kat vaak geconcentreerd zitten en zijn oog houden op vissen, vogels of andere dieren? Dan kan je er van uit gaan dat je kat zich helemaal op zijn gemak voelt.

Waar wordt je kat nou écht gelukkig van?

Voldoet jouw kat aan alle bovenstaande punten maar wil je hem net dat beetje extra geven? Dan kies je natuurlijk voor de allerbeste voeding die je je kat maar kunt bieden: Poésie® van Vitakraft! Poésie® natvoer is volledig afgestemd op de voedingsbehoeften van je kat met de juiste dosis aan vitamines, mineralen, eiwitten, vetten, koolhydraten, vocht én tegelijkertijd een portie boordevol liefde! Alles wat het kattenhart wil én nodig heeft.

Poésie® Petit Heart Selection

Van nature eten katten meerdere kleine prooien per dag. Met Poésie® Petit kun jij je kat nu eenvoudig meerdere kleine porties per dag voeren. Dankzij de kleine inhoud van 50 gram zijn (droge) restjes verleden tijd én worden onaangename geurtjes in de koelkast voorkomen. Ideaal toch?!

Poésie® Petit Heart Selection is graanvrije kattenvoeding met natuurlijke stukjes vlees en hart. Het bevat taurine én inuline die de gezondheid van jouw geliefde kat extra ondersteunen. Daarnaast is deze kattenvoeding vrij van toegevoegde suikers, kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers en conserveringsmiddelen.

        100pmagazine_vitakraft_poesiepetit

Poésie® Classique Multipack

En wat dacht je van Poésie® Classique Multipack? Complete natvoeding met Vitakrafts meest populaire smaken. Deze heerlijke natvoeding van Vitakraft in saus bevat natuurlijke stukjes vlees die jouw kat zeker niet kan weerstaan. Varieer elke dag met een portie boordevol liefde.

Ook deze natvoeding bevat alle noodzakelijke ingrediënten om je kat in zijn voedingsbehoefte te voorzien. Ook bevat het taurine én inuline die de gezondheid van jouw geliefde kat extra ondersteunen. Bovendien geef je met Poésie® Classique graanvrije kattenvoeding zonder toegevoegde suikers, smaakversterkers, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen.

.      100pmagazine_vitakraft_poesieclassique

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakraft