Een persoonlijke videoboodschap van een BN'er? Regel het nu met één klik op de knop!

Een persoonlijke videoboodschap van een BN’er? Regel het nu met één klik op de knop!

Wil jij ook iemand binnenkort verrassen met een persoonlijke videoboodschap van een BN'er? Dat is nu super gemakkelijk te regelen!

Iemand verrassen?

Is binnenkort je zus, een goede vriend of je collega jarig en ben je nu alweer je hoofd aan het breken over wat je nu weer cadeau moet doen? Stop dan nu met zoeken! Want als je iemand écht wil verrassen met een zeer origineel cadeau, dan is een persoonlijke boodschap van een BN’er misschien wel iets voor jou!

Ken jij iemand wiens hart sneller gaat kloppen van Douwe Bob, iemand die het uitgiert om Maxime Meiland of wie zijn oog heeft laten vallen op Estavana Polman? Neem dan eens een kijkje op ShoutOut.vip!

ShoutOut.vip

Op het platform van ShoutOut vind je talloze VIPS’s die speciaal voor jou een gepersonaliseerde videoboodschap kunnen opnemen. Van BN’ers tot sporters en van influencers tot artiesten: bij ShoutOut vind je altijd een geschikte VIP.

Het ideale cadeau voor iemands verjaardag, maar natuurlijk ook perfect om iemand de liefde te verklaren, iemand geluk te wensen óf om gewoon iemand te laten lachen.

Hoe werkt het?

Hoe regel je een geweldige ShoutOut?

  1. Zoek en boek jouw favoriete VIP op shoutout.vip
  2. De VIP neemt speciaal voor jou een unieke ShoutOut op
  3. Jij ontvangt binnen no time via sms en email de ShoutOut in je mailbox!

Wist je dat?

Wat veel mensen niet weten maar wel heel leuk is om te weten, is dat niemand minder dan GTST-acteur Ferri Somogyi samen met zijn compagnon Richard Klomp verantwoordelijk is voor ShoutOut!

In een eerder interview met 100%NL Magazine zei Ferri hierover: ‘‘Ik werk natuurlijk bij GTST en dat blijf ik ook doen zolang ik het kan. ShoutOut.vip doe ik ernaast. GTST slokt niet 5 dagen per week op, dus daar heb ik ook extra tijd van over. Sowieso 1 tot 2 dagen, dus die stop ik met veel plezier in ShoutOut.vip.’ Benieuwd naar het hele interview? Dat lees je hier!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ShoutOut.vip