100%NL Magazine Vaderdagcadeaus
Delen

Dit zijn de érgste Vaderdagcadeautjes die je kunt geven

Heb jij je Vaderdagcadeau al binnen? Let goed op! Want deze presentjes kan je beter achterwege laten. Dit zijn de ergste vaderdagcadeautjes!

Ergste vaderdagcadeautjes

Het zoeken naar een Vaderdagcadeau kan een hele klus zijn. Want waar kan je jouw geliefde vader nou blij mee maken? Er is online ontzettend veel te zoeken en de cadeau’s vliegen je om de oren. Maar pas op! Déze cadeautjes kan je maar beter achterwege laten…

Bizar BBQ accessoire

 

Harige pet

Een man die langzaam kaal wordt kan een gevoelig punt zijn. Natuurlijk zijn er allemaal verschillende ideeën om dat te verbloemen. Maar of deze harige pet het antwoord is, wij weten het niet…

WC-pot

Koffie drinken of chocolade-ijs eten uit een mok was nog nooit eerder zó vies!

Het lekkerste cadeau voor Vaderdag!

Vaders zijn voor kinderen een superheld, maar ook al worden we ouder, dan nog zien we onze vader graag als die held van vroeger. Want vaders, die zijn liefdevol, handig (de meeste dan), intelligent, sterk en drinken graag een lekker biertje of glas wijn. Daarom helpen wij je graag in je cadeaukeuze met het allerlekkerste cadeau.

Port is al lang niet meer het ouderwetse drankje van opa. De Graham’s 10 Year Old Tawny Port zal je vader zeker kunnen waarderen. Is Port niet zijn smaak? Ga dan voor een van deze mooie wijnen. Klassiek Italiaans, Frans, rood, wit of geef hem eens heel wat anders en kies voor de Australische Yalumba. Laat je fles mooi inpakken in een van de Wijnkring winkels of ga zelf creatief aan de slag!

Beeld: iStock, Cosmopolitan, GiftIdeas, Pinterest, Alibaba.com, AliExpress

Delen