100%NL Magazine WoonExpress slapen

Met déze gedurfde kleur geef jij je slaapkamer de perfecte vibe

Wil jij je slaapkamer een boost geven en daarmee je nachtrust verbeteren? Kies dan voor déze gedurfde kleur!

De perfecte vibe in je slaapkamer

We weten het allemaal: van een slechte nachtrust wordt niemand beter of vrolijker. Een goede nachtrust is essentieel. Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je geest! Een goede nachtrust zorgt er namelijk voor dat je de emoties van de dag goed kunt verwerken en geeft daarnaast je brein de nodige rust.

Het is daarom heel belangrijk dat je een rustige en fijne vibe in je slaapkamer hebt. Niemand komt tot rust in een rommelige slaapkamer, waar het lastig is om in slaap te vallen.

Wist je dat de kleur die je op de muren hebt ook van invloed is op je nachtrust? Wij leggen je uit waar je het beste voor kunt kiezen!

Gedurfde kleur

Een warme en knusse slaapkamer zorgt voor een overheerlijke nachtrust. Een warme tint paars leent zich perfect voor de slaapkamer. En dat is goed nieuws, want juist die kleur is ook een echte trendkleur!

Colourful Mood is heel makkelijk toe te passen in je huis, de kracht zit ‘m voornamelijk in de details en accessoires. De vormentaal is speels; bolle vormen worden afgewisseld met ranke meubelen en er wordt vaak teruggegrepen op retro elementen. De warme aubergine en vergrijsde lila tinten in combinatie met koperen details zorgen voor de warmte in je slaapkamer.

Woonexpress

Bij Woonexpress vind je de allerleukste items op het gebied van woontrends. Met verschillende stijlen zoals modern, romantisch of landelijk is er voor ieder wat wils.

Shop online of bezoek één van de winkels van Woonexpress en laat je inspireren door een wereld vol wooninspiratie met de allernieuwste woontrends.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Woonexpress