100%NL Magazine schoonmaken man en vrouw
Delen

Geheim van een goed huwelijk: een man die stofzuigt!

Onderzoekers van de Universiteit van Illinois onderzochten de overlevingskansen van jonge huwelijken en zij kwamen tot verrassende conclusies. Uit het onderzoek bleek namelijk dat de relaties waar de huishoudelijke taken eerlijk verdeeld zijn de grootste kans hebben op slagen.

In het onderzoek zijn 220 stellen onderzocht. De stellen waar vanaf het begin op dezelfde manier gedacht werd over de verdeling van de huishoudelijke lasten, bleven langer gelukkig. Vooral voor de vrouwen die vonden dat in een relatie zowel de vrouw als de man moet bijdragen in het huishouden. Bij vrouwen die wat traditioneler zijn en ervan uit gingen dat zij alles moesten doen, maakte het niet zoveel verschil. Maar ehh… welke vrouw vindt dat? 😉

Het ligt er dus allemaal aan of de man snapt wat er van hem wordt verwacht. Goed idee voor hem dus om regelmatig even de stofzuiger te pakken of een (of meerdere) ander huishoudelijk klusje op zich te nemen.

Stofzuigen met een goed gevoel!

Om het voor onszelf (en vooral dus de mannen ;-)) wat gemakkelijker te maken is het belangrijk dat je goede apparatuur hebt. Een stofzuiger moet krachtig zijn, een grote ketelinhoud en een ver bereik. Eentje die wij heel fijn vinden, en die dit allemaal heeft, is de Hetty stofzuiger.

Om te vieren dat Hetty 10 jaar is geworden, hebben zij nu een speciale actie. Net als bij de lancering van Hetty in 2008 organiseren zij een actie voor Pink Ribbon. Van 1 augustus t/m 31 oktober zal Numatic voor iedere verkochte Hetty-stofzuiger (alle modellen) € 10 doneren aan Pink Ribbon, een organisatie die borstkankeronderzoek financiert. Dat is nog eens met een goed gevoel stofzuigen. Enneh… Met deze gave stofzuiger wil je wel stofzuigend gezien worden ;-).

100%NL Magazine Numatic Hetty

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Numatic. Bron: Joop BNNVARA, Springer | Beeld: iStock

Delen