100%NL Magazine Vitakraft
Zie ook:
Delen

Kattenliefhebbers opgelet: dít is het grappigste kattenfilmpje aller tijden!

Wereldwijd kijken miljarden mensen met veel plezier naar de allerleukste kattenfilmpjes. Dit is wat ons betreft het grappigste kattenfilmpje aller tijden!

Genieten van een kattenfilmpje

Het internet staat er bomvol mee: kattenfilmpjes. Van een kat die een gewaagde sprong nét mist tot een kat die lijkt terug te praten naar zijn eigenaar: je vindt het er allemaal.

Maar waarom vinden we die kattenfilmpjes nou zo leuk? De meeste katten hebben al een attitude die om te gieren is. Ze geven namelijk niets om wat een ander van ze vindt! En wat de filmpjes dan extra grappig maakt: als een actie van de kat gigantisch misloopt. Gelukkig komen de meeste katten wel weer op hun pootjes terecht. 😉

Ben jij ook zo benieuwd naar het allerleukste kattenfilmpje aller tijden? Die vind je onder aan onze pagina. Probeer maar eens je lach in te houden!

Vitakraft Poésie

Een kat die lekker in zijn vel zit gaat erop uit, wil de wereld verkennen en is natuurlijk gelukkig. Maar wist je dat er nóg een manier is waarmee jij je geliefde kat nóg gelukkiger kan maken? Met Vitakraft Poésie!

Vitakraft heeft een ruim assortiment met heerlijk natvoer voor katten, genaamd Poésie. Dit is compleet natvoer met de juiste dosis eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen en vocht. Volledig afgestemd op de behoeften van je kat én zonder poespas. “Het geluk en de gezondheid van het huisdier staat altijd voorop. Daarom bevat ons kattenvoer geen toegevoegde suikers, kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers” laat Vitakraft weten. Dankzij deze formule kan het baasje zijn apenkop met een gerust hart voeren, wetende dat zijn of haar kat alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven. Én het smaakt onwijs lekker!

Wil je nog meer informatie over Vitakraft Poésie? Die vind je hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakraft

Delen