100%NL Magazine Numatic
Zie ook:
Delen

GEZOCHT: Mensen die de Henry Quick willen proberen!

Droom jij al jaren van de perfecte steelstofzuiger? Dan is dit jouw kans! Geef je op om als een van de eersten de nieuwe Henry Quick te testen!

Henry Quick

Het is een huishoudelijke taak die bijna dagelijks terugkomt: stofzuigen. Het is daarom van belang dat je een krachtige, maar ook wendbare stofzuiger thuis hebt. Want ja, het moet toch ook leuk blijven. 馃槈

Met de Henry Quick heb jij een parel in handen. De Henry Quick is een draadloze steelstofzuiger die in tegenstelling tot andere steelstofzuigers niet zakloos is, maar gebruik maakt van filter pods. Door deze filter pods is de steelstofzuiger gemakkelijk te legen. De Henry Quick heeft een afneembare 25,2V lithium-ionbatterij die eenvoudig is te verwisselen en tot wel 60 minuten aan 茅茅n stuk door mee gaat.

Daarnaast is de Henry Quick van alle markten thuis. Zeker weten dat dit je beste vriend wordt! Hij komt namelijk met verschillende accessoires waardoor hij ervoor zorgt dat hij ook bij de moeilijk bereikbare plekken komt. Je huis werd nog nooit z贸 schoon!

Geef je op!

In samenwerking met Numatic zoeken wij 5 enthousiaste mensen die dolgraag de Henry Quick willen testen en hun ervaring met ons willen delen. Wij zijn razend nieuwsgierig naar de reacties! Na het testen van de Henry Quick, is de stofzuiger voor jou!

Klinkt de Henry Quick je als muziek in de oren? Geef je dan snel op en wie weet nemen wij binnenkort contact met je op!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Henry Quick

Delen