100%NL Magazine Vitakraft

Dankzij déze snacks laat jij je huisdier gevarieerd snacken

We willen natuurlijk allemaal een gelukkig huisdier. Maar wat nog veel belangrijker is is de gezondheid van je huisdier. Met déze overheerlijke snack sla je twee vliegen in een klap!

Natuurlijk en Vegetarisch

Het is dé trend van het moment: natuurlijk en vegetarisch eten. En niet alleen voor mensen, deze trend slaat ook over op onze dieren! Wil jij jouw hond of kat ook vaker gezond en/of vegetarisch laten snacken? Verwen ze dan met heerlijke verantwoorde natuurlijke of vegetarische snacks van Vitakraft! Voor ons is het heel normaal dat wij iedere dag gevarieerd eten, maar ook dieren kunnen daar enorm van genieten. Met de Vita Naturals en Vita Veggies snacks van Vitakraft kun je jouw huisdier dagen laten genieten van verschillende hapjes. Je zult er gegarandeerd liefde voor terugkrijgen.

Vita Naturals

Vita Naturals zijn 100% natuurlijke snacks gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten! De snacks bevatten een hoog vleesgehalte en zijn geproduceerd zonder toegevoegde suikers, graan, kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ware natuurwonders dus!

Vita Veggies

Met Vita Veggies verras je jouw hond en kat met een heerlijke vegetarische snack en breng je variatie in het snackmenu. Deze Vita Veggies snacks zijn allemaal afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw huisdier. Lekker en zonder toegevoegde suikers, kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Met deze 100% vegetarische snacks laat je jouw huisdier 100% genieten.

Kijk voor meer informatie op vitakraft.nl/verantwoord-snacken

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakraft