100%NL Magazine BISON
Delen

Thuisblijven: álle tijd voor huishoudelijke klusjes!

Het advies is duidelijk: blijf binnen! Ons hele sociale leven ligt zo goed als plat en dus hebben we nu tijd voor huishoudelijke klusjes waar we eerder geen tijd voor hadden. We kunnen er maar beter het beste van maken! En als er 1 product is dat natuurlijk onmisbaar is bij huishoudelijke doe-het-zelf klusjes is dat natuurlijk Bison!

Tuin

Gelukkig zit ons de komende week één ding wel mee: en dat is de zon! Want de aankomende dagen kunnen schijnt de zon vol op en blijft het droog, en dus trekken we massaal onze tuinen in! Een doorn in je oog is dan natuurlijk groene aanslag op je straatje, maar dat is met Bison Groene aanslagvreter verleden tijd! Bison Groene aanslagvreter is een superkrachtig concentraat en verwijdert niet alleen je groene aanslag, maar voorkomt het ook!

100%NL Magazine Bison

Heeft je tuin nog wat extra aankleding nodig? Ga dan zelf aan de slag en maak houten bloembakken! Wat onmisbaar is tijdens deze klus is de Bison Wood Max, een supersterke houtconstructielijm die ook nog eens heel gemakkelijk is! TIP: Breng een laag Bison Rubber Seal aan de binnenkant om zo te voorkomen dat het hout gaat rotten! Dit maakt de plantenbak tegelijkertijd ook 100% waterdicht. Bekijk via deze link hoe je aan de slag kan gaan!

Woonkamer

Lekker bezig in de woonkamer? Een frisse make-over kan op zijn tijd geen kwaad. Ga je bijvoorbeeld aan de slag met je muren en krijgen deze een nieuw kleurtje of behangetje? Met Bison Wand & Klaar heb je kant en klare lijm die je direct op de muren kunt aanbrengen, een nieuw behangetje is zo gepiept! De lijm is 100% zonder klonters, gemakkelijk aan te brengen en corrigeerbaar! Bekijk hier de tips voor behangen!

Als je behang er op zit is het tijd voor de plinten, want dat klusje is al veel te lang uitgesteld. Met de Bison Poly Max Express heb je een universele montagelijm en afdichtingskit met een zeer hoge eindsterkte. Perfect voor het monteren van je plinten! Bekijk hier hoe je aan de slag kunt gaan!

Keuken

Wat ook echt een voorjaarsklusje is, is het poetsen van de keuken. Alle kastjes, lades, de gootsteen en het fornuis, álles moet schoon! Voor het fornuis en de oven kun je Bison Vetvreter gebruiken, deze reinigt superkrachtig en verwijdert vet, vuil en vlekken. Vervolgens pak je de Bison RVS reiniger erbij om je fornuis een beschermlaag te geven voor een langdurige en schitterende glans. Nog even je afvoer ontstoppen met de Bison Ontstopper en klaar is kees!

Badkamer

En dan door met de badkamer! Voor sommigen ook een helse klus waar veel mensen tegenop zien, maar met deze tips is het een fluitje van een cent! Last van kalkaanslag? Spuit je Bison Kalkvreter op bijvoorbeeld je tegels, kranen, wastafels en douchekoppen, even 5 minuten wachten…en afspoelen maar! Zo gemakkelijk! Oeps! Zie je ergens schimmel zitten in je badkamer? Geen paniek! Met de Bison Schimmelvreter ben jij in 10 minuten verlost van de schimmel. Spray de schimmelspray op de schimmel of alg, laat de power foam zijn werk doen en klaar is kees! Bekijk hier hoe je aan de slag kunt gaan!

Met welke klus ga jij aan de slag?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bison

Delen