100%NL Magazine jarig
Delen

Jarig in juni? Dan bezit jij déze geweldige eigenschappen!

Ben jij jarig in de maand juni? Van harte gefeliciteerd! Niet alleen met je verjaardag, maar ook met al deze prachtige eigenschappen die jij bezit!

Ga er maar even goed voor zitten, want deze eigenschappen heb jij!

Doorzetter

Je bent ambitieus, geeft niet snel op en durft grootst te dromen. Als je in juni geboren bent doe je er werkelijk alles aan om je dromen te verwezenlijken. Daarnaast help je ook anderen met het behalen van hun doelen.

Creatief

Je zit vol met creatieve ideeën en hebt oneindig veel fantasie! Moet er een verrassingsfeestje of babyshower gepland worden? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor die klus!

Aanpassingsvermogen

Als iemand zich ergens goed kan aanpassen ben jij het wel! Als een ware kameleon ga jij door het leven. Waar anderen misschien daar net een stap te ver in gaan, zal jij nooit jezelf uit het oog verliezen.

Hi-la-risch

Als jij er bent is het altijd feest! Mensen waarderen jou om je humor en je zelfspot. Misschien eens gaan nadenken over een carrièreswitch? 😉

Trouw

Jouw vrienden en vriendinnen mogen zich maar gelukkig prijzen met een vriend zoals jij. Want als er iemand trouw, loyaal en natuurlijk heel erg lief is dan ben jij dat wel!

Spontaan

Je vindt niets lekkerder dan spontaan je spullen te pakken en er op uit te gaan! Of het nu naar de bioscoop, een terras of zelfs een spontane vakantie is; niets is jou te gek!

 

Bron: dingenvoorvrouwen Beeld: iStock

Delen