100%NL Magazine Bach rescue
Zie ook:
Delen

Je huisdier wegbrengen; Zo ga jij met een geruststellend gevoel op zomervakantie

De zomervakantie komt eraan en jouw hond of kat kan helaas niet altijd mee. Dan is het natuurlijk fijn als jouw geliefde viervoeter met een gerust hart naar een oppasadres kan brengen. Jij kent je huisdier het beste en weet precies wat jouw maatje nodig heeft om zich op zijn of haar gemak te voelen in een vreemde omgeving.

Je huisdier wegbrengen

Een lastige overweging. Wat doen we met de hond of kat tijdens de zomervakantie? Het ene dier voelt zich fijner als hij alleen in een ruimte verblijft, terwijl de ander van gezelschap houdt.

Spannende periode

Een aantal dagen/weken verblijven op een nieuwe plek is sowieso een spannende periode voor een huisdier. In een vreemde omgeving zijn zonder baasje, brengt al snel wat spanning met zich mee. Maar ook de reis naar het oppasadres moeten we niet vergeten. Vooral bij katten kan dit veel stress opleveren.

Voorkom stress bij huisdieren

Een nachtje ‘proef slapen’ kan helpen om jouw hond of kat alvast te laten wennen aan de nieuwe omgeving en medewerkers. Kijk eens hoe het bevalt.

Ondersteuning

Probeer Rescue® Pets Plus. Rescue® Pets Plus geeft ondersteuning bij stressvolle momenten. Het is een 100% natuurlijke remedie en geschikt voor alle huisdieren. De druppels en de spray bevatten geen alcohol en versuft niet. Zo kan ook jij met een geruststellend gevoel op zomervakantie.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TS Product

Delen