100%NL Magazine kamerplant
Delen

Déze kamerplant past bij jou op basis van je sterrenbeeld!

Het uitzoeken van de juiste kamerplant is vaak een hele klus. Aan de ene plant heb je heel veel werk en die andere plant past dan weer net niet bij je interieur. Maar geen paniek! Want aan de hand van jouw sterrenbeeld kies jij de juiste plant.

Waterman

Awimbawe awimbawe! Het karakter van een Waterman is uniek en extravert, net als exotische planten. Daarnaast hebben ze weinig verzorging nodig en dat komt goed uit, want de Waterman is een bezige bij!

Vissen

Vissen zien het leven door een roze bril en zijn bijna altijd vrolijk! De parelsnoerplant is daarom een echte treffer voor de Vissen. Een groen, vrolijk plantje die veel van de zon houdt!

Ram

Niet lullen maar poetsen, dat is het motto van de Ram. Je weet altijd waar je aan toe bent, en dat geldt ook voor de cactus. Een match made in heaven!

100%NL Magazine Plantjes

Stier

Misschien wel het meest betrouwbare sterrenbeeld van allemaal, de Stier. De Crassula plant past daarom perfect bij een Stier, deze zal je nooit teleurstellen.

100%NL Magazine

Tweelingen

Tweelingen zijn vrije vogels en houden niet van regeltjes en afspraken. Op plantengebied hebben ze daarom in de luchtplant hun ‘tweeling’ gevonden!

Kreeft

De Kreeft staat bekend om zijn gevoeligheid en zorg voor anderen. Het plantje Kruidje-roer-mij-niet is een gevoelige, maar vooral prachtige plant die perfect bij de Kreeft past!

Leeuw

Bij een opvallend karakter hoort ook een opvallende plant! De Bladbegonia is een uitgesproken plant die tevens ook nog zelfvoorzienend zijn!

Maagd

Maagden zijn types die gesteld zijn op hun privacy en zullen altijd nadenken voor ze iets doen. De gebedsplant is daarom een perfecte match!

Weegschaal

De weegschaal is met stip het liefste sterrenbeeld van allemaal. Ze staan altijd voor iedereen klaar en houden van een goede sfeer. Het is daarom geen verrassing dat de vredeslelie de plant is voor de Weegschaal.

Schorpioen

De Schorpioen en de Venusvliegenvanger passen perfect bij elkaar. Beide zijn ze mysterieus en houden ze er niet van als mensen te dichtbij komen.

100%NL Magazine Venusvliegenvanger

Boogschutter

Gemakkelijk in de omgang en minimale verzorging, dat komt goed uit voor de Boogschutter. De Boogschutter maakt ook nergens een probleem van, net als de sansevieria!

Steenbok

Steenbokken hebben een ijzeren discipline en een engelengeduld. Zij zijn dan ook de ideale personen voor het onderhouden van de bonsai boom.

100%NL Magazine Bonsai

 

 

Bron: Libelle Beeld: iStock

Delen