Zo bedien jij je lampen in huis gemakkelijk vanaf je smartphone!
Delen

Zo bedien jij je lampen in huis gemakkelijk vanaf je smartphone!

De slimme stekkerschakelaar van KlikAanKlikUit gaat je leven voorgoed veranderen. Je kunt je verlichting of apparaten voortaan van een afstandje bedienen, namelijk via je smartphone!

Slim huis, geen zorgen

Ben je net op je werk bedenk je je dat alle lampen nog aanstaan. Of je zit in het vliegtuig of auto naar je vakantiebestemming en de sproeier in de tuin staat nog heerlijk te sproeien. Met een slim huis hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken.

Veiligheid

Naast handig is het ook heel veilig. Ben je laat thuis of ben je met vakantie? Dan kun je heel gemakkelijk ’s avonds een paar lampen aanzetten, zodat het lijkt alsof je gewoon in huis bent. Inbrekers slaan jouw huis liever over!

Gemak voorop

De slimme stekkerschakelaar maakt gebruik van een tweewegcommunicatie via Zigbee, zodat jij altijd in de KlikAanKlikUit-app kunt zien of je lamp (of apparaat) aan of uit staat. Je kunt ook timers instellen die de apparaten automatisch uitschakelen en zo energie besparen. De slimme stekker werkt in combinatie met het Internet Control Station. Koppel de slimme stopcontactschakelaar aan het Internet Control Station en voeg deze toe aan de KlikAanKlikUit-app. Ben jij ook klaar voor de stap naar een slim huis? Begin dan met de stekkerschakelaar van KlikAanKlikUit!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KlikAanKlikUit.

Delen