100%NL Magazine Lindt Chocolade
Delen

De mooiste én lekkerste adventskalenders voor de feestdagen vind je hier!

De tijd van de adventskalenders is aangebroken, maar hoe zorg je er nu voor dat je de juiste kiest? Geen zorgen, er is voor zowel jong als oud genoeg moois (en lekkers) te vinden!

De aankomende feestdagen

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken en wat is er nu leuker dan samen de dagen tot Kerst aftellen? Dit jaar maakt Lindt dit ritueel extra bijzonder met hun schitterende adventskalenders, perfect voor een warm, huiselijk gevoel in de donkere decemberdagen.

Ga op avontuur tijdens advent met TEDDY van Lindt!

Allereerst is er de vrolijke Lindt TEDDY Adventskalender. Deze kalender brengt niet alleen de fijnste melkchocolade in huis, maar ook een betoverend verhaal dankzij Augmented Reality. Elke dag leidt een nieuw deurtje naar een hartverwarmend filmpje, toegankelijk via een eenvoudige QR-code scan met je telefoon.

100%NL Magazine Lindt Adventskalender

24 dagen lang een onweerstaanbaar zachte verrassing

Voor de volwassenen is er de Lindt LINDOR Adventskalender, die belooft de decemberdagen te vullen met onweerstaanbaar zachte chocolade bonbons in diverse smaken. Of je nu houdt van melkchocolade, witte chocolade, pure chocolade of de verleidelijke hazelnoot variant, er is elke dag een nieuwe smaak om van te genieten. De feestdagen waren nog nooit zo smakelijk!

100%NL Magazine Lindt Chocolade

Beleef de aanloop naar Kerst als nooit tevoren en vind jouw favoriete adventskalender op www.lindt.com.nl. Met Lindt wordt aftellen naar de feestdagen een dagelijks moment van samenzijn en genieten!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lindt

Delen