100%NL Magazine Wibra Dasty
Zie ook:
Delen

Kerst-lifehack: Zo maak je jouw huis na het gourmetten weer heerlijk feestelijk fris

De feestdagen staan voor de deur, en terwijl we ons verheugen op gezelligheid en festiviteiten, willen we ook dat ons huis straalt en fris ruikt. Vooral na een gezellige familie-gourmet kunnen we wel een geheim schoonmaakwapen gebruiken.

Snel en Grondig

Tijdens de drukke feestdagen willen we geen tijd verspillen aan langdurig schoonmaken. Maak je huis klaar voor een schitterend feestseizoen met een geheim ingrediënt voor een sprankelend schoonmaakfeest. De perfecte partner om jouw huis in topconditie te brengen tijdens- of na de feestdagen is Dasty. Van de traditionele ontvetter tot aan de verfrissende aroma drops, Dasty heeft alles wat je nodig hebt.

Dasty Afwasspray: Een Handige Bondgenoot voor Tussendoor

Snel even iets afwassen tussen alle festiviteiten door? De Dasty afwasmiddel spray is jouw ideale metgezel. Met een handige sproeikop maakt deze spray het afwassen snel en eenvoudig. Het schuimt direct, zodat je zonder gedoe kunt beginnen met wassen, zelfs zonder water. Een handige must-have voor de feestdagen.

Dasty Aroma Drops: Een Geurig Accent voor de Feestelijke Atmosfeer

Wil je de feestelijke sfeer nog verder verhogen? Dasty Aromadrops zijn de perfecte oplossing. Deze druppels elimineren nare luchtjes en verspreiden een aangename geur in elke ruimte. Slechts een paar druppels op strategische plekken zijn genoeg om een langdurige en feestelijke geur te creëren. Geschikt voor diverse ruimtes, van de keuken tot aan de feestelijke eettafel.

100%NL Magazine Wibra Dasty ontvetter

Gelukkig is er Dasty in huis dat alles snel en grondig schoonmaakt. Exclusief verkrijgbaar bij Wibra, want een schoon huis is de perfecte start voor een feestelijke tijd.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wibra

Delen