100%NL magazine Numatic stofzuigen mannen
Delen

Met déze hack krijg je zelfs je man aan het stofzuigen!

De nieuwste innovatie in de wereld van huishoudelijke apparaten is hier en hij heet Henry Quick. Dit is niet zomaar een stofzuiger; het is de bondgenoot die je nodig hebt voor een schoon en geurig huis. En geloof ons: met Henry Quick krijg je zelfs je man ook aan het stofzuigen!

Zó krijg je zelfs je man aan het schoonmaken

Schoonmaken zonder gedoe: dat is waar Henry Quick voor staat. Met Henry Quick verzamel je al het vuil moeiteloos in de pod. Een simpele handeling om de klep te openen en voilà, de pod verdwijnt in de vuilnisbak zonder een stofwolkje in de lucht. Het is de droom van iedere poetsfanaat! En wat de Henry Quick helemaal geweldig maakt, is dat hij heel gemakkelijk in gebruik is. Zelfs zó gemakkelijk dat je man er ook overweg mee kan! 😉

Henry Quick!

Maar Henry Quick heeft zoveel meer te bieden. Heb je huisdieren of een lange lokken? De roterende borstel in de zuigmond van Henry Quick is speciaal ontworpen om haren effectief op te nemen. Zeg maar dag tegen die vervelende haarballen op de vloer! En voor die moeilijk bereikbare kiertjes en kieren? Henry Quick is er om je te redden met handige opzetstukken die je ook zonder buis kunt gebruiken. Flexibiliteit is nog nooit zo letterlijk genomen. Dankzij het lampje in de zuigmond mis je geen enkel vuiltje meer. Henry Quick zorgt voor licht op donkere plekken – letterlijk en figuurlijk.

En waarom niet ook de zintuigen verwennen terwijl je aan het stofzuigen bent? Plaats gewoon een geurcapsule boven in je Henry Quick en je wordt tijdens het stofzuigen omhuld door een subtiele geur van vanille, roos of passievrucht.

Henry Quick wordt niet alleen. je beste vriend in het huishouden, maar ook de beste vriend van je man! Henry Quick is stoer, efficiënt en beschikt over éxtra zuigkracht waarmee hij binnen no-time het meest hardnekkige vuil op zuigt. Een echte krachtpatser als je het ons vraagt! 😉

Stap in de wereld van Henry Quick en ervaar zelf hoe plezier en functionaliteit hand in hand gaan. Want een schoon huis is een gelukkig huis!

Wil je meer informatie over de Henry Quick? Neem een kijkje op myhenry.

100%NL Magazine Henry Quick

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Numatic

Delen