100%NL Magazine bloemen Topgeschenken
Zie ook:
Delen

Dít is de meest verkochte bloem in Nederland!

Jaarlijks worden er in Nederland miljoenen bloemen verkocht. En dat is niet gek, want met een prachtig bosje bloemen tover jij een glimlach op ieders gezicht.

Meest verkochte bloem

Nederland staat wereldwijd bekend om een paar dingen: klompen, kaas en tulpen. Toch zijn het niet de kleurrijke tulpen die de lijst aanvoeren van de meest verkochte bloemen in Nederland. Maar…welke dan wel?

Er kan er natuurlijk maar 1 de meest verkochte bloem van Nederland zijn, en dat is de roos. Een roos staat voor liefde, geluk en dankbaarheid en is daarmee een absolute topper.

Wist je dat alle kleuren rozen ook een aparte betekenis hebben? Rood staat voor de liefde en de romantiek terwijl wit staat voor puurheid en zuiverheid. Wie verras jij binnenkort met een prachtige bos rozen?

Topbloemen.nl

Met Topbloemen.nl breng je jouw persoonlijke boodschap over met een prachtig boeket. Gebonden en bezorgd door een regionale bloemist.

En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heb jij niet alleen een boeket geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Een liefdevolle gebaar waarmee je iemand even aandacht geeft en laat voelen; hey ik denk aan je. Zo kun je ook op afstand toch een beetje dichtbij zijn.

Nieuwe huisstijl

Topbloemen.nl is onderdeel van het bedrijf Topgeschenken Nederland BV waar ook de merken Toptaarten.nl, Topfruit.nl en Topgeschenken.nl onder vallen. Al die bedrijven hebben sinds kort een nieuwe en verfrissende huisstijl.

De nieuwe missie van onder andere Topbloemen.nl draait om het verbinden van mensen door het overbrengen van een persoonlijke boodschap. Daarom is er gekozen om aan het nieuwe logo een spraakballon toe te voegen. In de spraakballon lezen de klanten nu: ‘Omdat ik aan je denk’. Deze staat symbool voor de persoonlijke boodschap, de reden waarom jij een boeket aan een ander geeft. Hoe mooi!

Het verbinden van mensen staat echt centraal. Edwin van Arkel, oprichter van Topgeschenken Nederland zegt hierover: ‘Dit kan met een passende attentie, hoe groot of klein dan ook. Samen met een vers gebonden boeket, een ambachtelijke taart, een goed gevulde fruitkist of een ander type geschenk bezorgen wij een goed gevoel, bij de ontvanger én bij jou. Dat is immers altijd de moeite waard.’

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Topgeschenken Nederland BV

Delen