100%NL Magazine Hubo
Delen

Met déze lifehack houd jij muggen buiten de deur!

Muggen houden ook van warm weer en dus heb je er tijdens de zomermaanden extra veel last van. Met deze lifehack houd jij muggen buiten de deur!

Het warme weer is in het land en dus zoeken we massaal strand, park en terras op en schakelen allemaal een tandje terug. Heerlijk denk je dan. Daar hebben we op gewacht. Helaas gedijt de mug met ons mee. Door het broeierige en droge weer groeit en ontwikkelt de mug beter en sneller, en dat zorgt weer voor overlast.

Natuurlijk komen muggen het hele jaar voor. Maar in de zomer komen we vaker buiten, staan ramen en deuren vaker open en dragen we minder bedekkende kleding. De muggen hebben dan vrij spel en voor je het weet zit je onder de muggenbulten! Wist je trouwens dat muggen op lichaamsgeur afkomen? Het maakt dus niet uit of je het licht aan of uit hebt op je slaapkamer.

Dodelijkste dier ter wereld

Als we denken aan dodelijke dieren denken we automatisch aan angstaanjagende tijgers, haaien, krokodillen en andere sterke dieren. Maar niets is minder waar! Muggen zijn de dodelijkste dieren ter wereld. Waarom? Dat heeft te maken met het verspreiden van allerlei ziektes waar muggen de oorzaak van zijn. Oppassen dus!

Lifehack

Een hor is op zo’n moment geen overbodige luxe; niet alleen voor het weren van insecten, ook voor het filteren van pollen. Hubo heeft voor elk raam en iedere deur een oplossing. De Hubo vakman of –vrouw monteert zo’n hor gewoon aan huis. Voor een zomer zonder jeuk!

100%NL Magazine Hubo

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hubo

Delen