100%NL Magazine Jumbo Party&Co artikel
Zie ook:
Delen

Spelspelers opgelet: bereid je voor op een verbazingwekkende nieuwe spelervaring!

Of je nu een feestje organiseert of gewoon met vrienden samenkomt, dit unieke spel vol uitdagingen en verrassingen belooft een nieuwe vermakelijke spelervaring te worden, die garant staat voor veel plezier! Het spel is leuk, stressvol, verrassend & dynamisch en de spanning begint zodra de eerste kaart wordt getrokken.

Nieuw spel

Hier zullen de harten van spelspelers sneller van gaan kloppen! Ontdek Party & Co. Shock You, een spel dat plezier en verrassing biedt in overvloed. Met drie boeiende uitdagingen en een vleugje onvoorspelbaarheid, daagt dit spel je uit om de opdrachten te voltooien voordat de “Schoknoot-tijd” afloopt en een onverwachte wending plaatsvindt. En maak je geen zorgen, de stroom die het product genereert, is volkomen onschadelijk voor het menselijk lichaam.

100%NL Magazine Jumbo Party&Co. Shock you

Spelregels

Bij het begin van het spel worden de spelers verdeeld in twee teams. In het midden van het speelgebied plaatst men de “Schoknoot” en een stapel kaarten. Vervolgens wordt bepaald welk team mag beginnen. Een speler van het actieve team trekt een kaart en leest de opdracht voor. Vervolgens wordt de knop op de “Schoknoot” ingedrukt om de opdracht te starten. De opdrachtkaarten kunnen drie verschillende soorten uitdagingen bevatten: Think fast, Linked Words en Definition Duel en variëren van snel denken tot het koppelen van woorden en definitieduels. De teams proberen de opdracht te voltooien voordat de “Schoknoot” afgaat. Als ze daarin slagen, mogen ze de kaart behouden. Het doel van het spel is om als eerste team zeven kaarten te verzamelen.

100%NL Magazine Jumbo Party&Co. Shock you

Dit spel biedt:

  • Een boeiende en vermakelijke ervaring: Party & Co. Shock You belooft plezier en de nodige verrassingen. Reageer snel of ervaar een onverwachte wending.
  • Toegankelijkheid: Dit spel is gemakkelijk mee te nemen, en de regels zijn eenvoudig, zodat iedereen kan deelnemen.
  • Geschiktheid voor grote groepen: Ideaal voor bijeenkomsten met veel mensen, waar je teams kunt vormen en een competitief element kunt toevoegen.
  • Creatie van een feestelijke sfeer: Dit partyspel voor volwassenen is geschikt voor 4 tot 20 spelers.

De gemiddelde speeltijd bedraagt 20 minuten, en het spel is geschikt voor spelers van 16 jaar en ouder.

Plezier en spanning wachten op jou in Party & Co. Shock You!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jumbo

Delen