OELALA: deze 4 sterrenbeelden zijn de beste verleiders

OELALA: deze 4 sterrenbeelden zijn de beste verleiders

Elk sterrenbeeld heeft zo zijn charmes, maar sommigen zijn geboren verleiders...

Ben jij volgens de sterren een beetje een waardige casanova? Deze vier sterrenbeelden zijn de allerbeste verleiders.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

De Schorpioen is een echte verleider en pakt je met gemak in. Dit sterrenbeeld is gek op passie en intimiteit in al zijn vormen. Een beetje mysterie vindt de Schorpioen belangrijk en ze laten graag wat aan de verbeelding over. Hierdoor snakken hun partners en lovers naar steeds méér.

Leeuw (23 juli -22 augustus)

Leeuwen zijn super romantisch. Een verliefde Leeuw is trouw en verwacht van de partner hetzelfde. Dit zelfverzekerde sterrenbeeld weten wat ze waard zijn en gaan rechtstreeks op hun doel af. Dankzij de natuurlijke charmes van de Leeuw, hoeven ze weinig moeite te doen om iemand te versieren en verleiden.

Ram (21 maart -19 april)

Rammen zijn gek op flirten en jagen. Dit sterrenbeeld is direct, wellustig en zelfverzekerd en neemt ook bij voorkeur zelf de eerste stap. Hij/zij houdt daarom maar al te graag van veroveringen en is voortdurend op zoek naar opwinding en sensatie.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

De Weegschaal is een sociaal dier en maakt heel makkelijk contact met anderen. Wie in aanraking komt met een Weegschaal, voelt zich vaak meteen veilig bij dit sterrenbeeld. Hierdoor geven de (potentiële) lovers van de Weegschaal zich eerder bloot. Letterlijk en figuurlijk.

Bron: Cosmopolitan, Flair. Beeld: ISTOCK