Dit populaire spel heeft zijn eigen magazine!
Delen

Dit populaire spel heeft zijn eigen magazine!

Sinds de lancering in 2011 is Minecraft uitgegroeid tot een enorm populaire game onder jonge kinderen. Online kunnen de spelers op avontuur gaan in een wereld die ze helemaal zelf bouwen. Leuk voor jong en oud! Maar nu kan je ook offline verder met het populaire spel, met het Minecraft magazine en het officiële jaarboek!

Jaarboek

Voor het derde jaar op rij is er het populaire jaarboek voor de Minecraft fan verschenen. Het officiële Minecraft Jaarboek 2019 is de must-have voor iedereen die alles wil weten over de ontwikkelingen binnen Minecraft van het afgelopen jaar en alles wat er komen gaat in 2019!

Het boek staat vol overlevingsstrategieën voor avonturiers, epische avonturen van het Mojang-team, strips met de meest memorabele verhalen van jouw Youtube-helden en spannende uitdagingen van de Mojang-experts om uit te proberen in het spel. Je kunt het kopen voor slechts €11,99!

Magazine

Minecraft: het officiële magazine, verschijnt zes keer per jaar en is de perfecte aanvulling op het spel voor elke speler. Het blad kost slechts €5,99 en is gevuld met tips en tricks waarmee jij ontdekt hoe je het spel nog beter kunt spelen. Daarnaast zijn er iedere editie weer vele extra’s en verrassingen!

Alle tips worden gepresenteerd door vier doorgewinterde avonturiers die speciaal voor het magazine zijn ontwikkeld door Mojang. Spark, Bear, Scout en Monty spelen daarnaast de hoofdrol in de strips die in iedere editie te vinden zijn. Dit is het magazine waar iedere crafter op heeft gewacht!

Minecraft is geschikt voor jong en oud, educatief verantwoord en ook populair onder (groot)ouders en scholen. Met deze magazine worden de kinderen weer enthousiast om te lezen! Meer weten? Ga naar www.meisenmaas.nl/abonnementen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Meis & Maas

Delen