Dít is de populairste activiteit bij gezinnen tijdens de feestdagen

Dít is de populairste activiteit bij gezinnen tijdens de feestdagen

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. Tijd om met het gezin en je familie weer even samen te zijn. Lekker eten, drinken en veel gezelligheid. Wij kunnen niet wachten!

Populairste activiteit tijdens de feestdagen

Natuurlijk staat lekker eten, drinken en natafelen op de eerste plek tijdens de feestdagen. Want dat is waar het allemaal om draait: samenzijn. Maar wat al jaren de allerpopulairste activiteit is voor het hele gezin: spellen!

Uit een onderzoek van Multiscope van vorig jaar kwam naar voren dat maar liefst 70% van de Nederlandse gezinnen tijdens de feestdagen een bordspel aan het spelen waren. Dat is een ongelooflijk aantal!

En dat is natuurlijk niet gek, want met het juiste bordspel heb jij gegarandeerd een avond boordevol plezier, spanning en strijd. Ben jij nog op zoek naar het perfecte bordspel voor de aankomende feestdagen? Wij helpen je een handje!

Hitster

Maak er een feestje van met Hitster! Met meer dan 300 van de grootste hits van de afgelopen 100 jaar is Hitster het perfecte partyspel voor een avond lachen, zingen dansen en het delen van herinneringen. Maak de doos open, scan een muziekkaart en laat de muziek de rest doen om er een feestje van te maken! Dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden uit voor een avondje plezier en ontdek wie uitgeroepen wordt tot HITSTER!

HITSTER is het muziekspel waarbij je geen muziekexpert hoeft te zijn. Je kans om te winnen wordt wel groter als je ook de artiesten en titels van het nummer kunt noemen.

Party & Co

Met Party & Co speel je niet alleen een spel – je viert samen een feestje! Ideaal wanneer je de boel even wilt opschudden op een verjaardag, borrel óf tijdens de feestdagen. Ga in teams de uitdaging aan en raad het antwoord op gebaren, tekeningen, liplezen, quizvragen en het verboden woord. Pijn in je buik van het lachen gegarandeerd!

Party & Co is er in meerdere edities, waardoor het spel voor alle leeftijden leuk is om te spelen. Naast de Original uitgave is er ook een Junior versie voor kids, die zij zelfstandig kunnen spelen. Ben je met de hele familie? Dan is Party & Co Family dé uitkomst, waarbij de kleintjes samen tegen de volwassenen spelen. Op een huisfeestje is de Extreme editie de grote gangmaker; zonder bord maar mét 12 verschillende uitdagingen in de 4 verschillende categorieën. Kortom: hoe je de feestdagen ook doorbrengt, met Party & Co maak je er altijd een feestje van.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jumbo