100%NL Magazine Pets Place
Zie ook:
Delen

Pup of kitten op komst? Dan mogen déze musthaves niet ontbreken!

Op pups & kittens kun je niet, niet verliefd worden. Je wilt het beste voor ze. En er het beste uithalen! Verwacht jij binnenkort een pup of een kitten? Dan mag je deze musthaves niet missen!

Musthaves voor je pup of kitten

Wanneer er een pup of kitten zich bij een gezin voegt staat het hele huishouden op z’n kop. Want net als voor de komst van een baby moet er heel veel geregeld worden voor zo’n kleintje. En voor het nieuwste gezinslid wil je natuurlijk alleen het beste! Wij zetten de mooiste en nuttigste musthaves voor je op een rijtje.

De boom in

In de Ferribiella Palm Beach Cat-Tree kunnen ze heerlijk klimmen en krabbelen. Te koop voor € 114,75.

Vertrouwde geur

Vaak geeft de fokker een geurlapje met de vertrouwde nestgeur mee. Bewaar dat lapje in deze zacht rubberen speelbal, waardoor het langer blijft hangen. De Odoro speelbal is te koop voor € 16,79.

Vrolijk aan tafel…

Deze schattige kattenvoer- en waterbak shop je al voor € 7,99. Geef ze om de weerstand te ondersteunen ook van Hill’s Science Plan Kitten.

Zo gepiept

Ze kunnen er geen genoeg van krijgen… Latex speeltjes met pieper; Het liefste latex speelgoed van Animalie Puppy shop je voor € 7,49.

Geruststellend

De hartslag in deze knuffels biedt je pup of kitten het vertrouwde gevoel van tegen zijn moeder aanliggen. Het konijntje shop je voor € 24,99, en het kussen voor € 21,99.

 

Lekker fluffy

De Beaphar Bio Shampoo kat en kitten (200 ml) en Zolux Anah Cat borstel zorgen voor de meest aaibare versie van jouw kat! De shampoo shop je voor € 10,75 en de borstel voor € 11,99.

Kleinste kamertje

Het kleinste kattenkamertje waar jouw huisdier zielsgelukkig van gaat worden. Je shopt dit kittentoilet voor € 17,29.

Schept een band

Een halsband is natuurlijk een onmisbaar item! Dit kittenhalsbandje is toch té cute? Shop hem voor maar € 4,49. Ook leuk om te geven!

Slaap lekker

Een veilige superzachte slaapplek is een echte musthave voor je nieuwe huisdier. De donutvorm zorgt voor een extra steuntje in de rug en is een ideaal formaat voor puber kittens. Dit heerlijke mandje shop je voor € 35,95.

Puppy cursus

Ideale hulpje bij de opvoeding, gemaakt van duurzaam plastic; de Brightkins Training Clicker in de vorm van een botje, hotdog of puppy en te koop voor € 8,29.

Kijk voor alle producten en meer informatie op petsplace.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place

Delen