Deel de leukste quarantaine foto’s van jouw #thuisdieren!
Delen

Deel de leukste quarantaine foto’s van jouw #thuisdieren!

Kwispelende staarten, spinnende geluiden van je kat en pratende vogels. Terwijl wij thuis het beste proberen te maken van de situatie, kunnen ons huisdieren hun geluk niet op! We zijn namelijk véél vaker thuis dan normaal en dat betekent extra veel aandacht voor je dierenvriend. Heb jij inmiddels al honderden foto’s verzameld van je huisdier en heb je geen idee wat je ermee moet doen? Deel het op social media!

Pets Place deelt namelijk de leukste inspiratieposts van jouw huisdier met heel Nederland! Deel de leukste foto van jouw huisdier op Instagram met #thuisdieren en tag @petsplacenl. Zij plaatsen de alle foto’s op hun website en de leukste op social media!

Zo komen we de dagen gezamenlijk wel door. Tijdens het thuiswerken kun je elke dag wel even de nieuwste foto’s van de schattigste snuitjes checken. Misschien staat jouw huisdier er ook wel tussen! Ook deelt Pets Place handige tips voor thuiswerken met je huisdier en beantwoorden ze vragen rondom het coronavirus.

Heb jij dé schattigste foto van je hond, kat, cavia, hamster of ander dier die je graag met iedereen wilt delen? Deel het dan op social media met #thuisdieren en tag @petsplacenl. Daar wordt toch iedereen blij van. 😉

https://www.instagram.com/p/B-ZHoNgFFwU/

Bron: Pets Place | Beeld: iStock

Delen