100%NL Magazine hond rijk
Delen

Dit zijn de 5 rijkste huisdieren ter wereld!

In de Quote verschijnen vaak ranglijstjes met de rijkste mensen ter wereld. Maar wist jij dat er ook een top 5 bestaat met de rijkste huisdieren ter wereld.

Gunther IV  – 329 miljoen euro

Gravin Karlotta Liebenstein heeft haar fortuin nagelaten aan haar hond Gunter III. Toen die hond overleed kreeg de duitse herder Gunter IV al het geld. De hond bezit verschillende villa’s in Italie, de Bahama’s en Miami.

https://youtu.be/LLSfe-LKraE

Grumpy cat – 87 miljoen euro

De echte naam van de Grumpy Cat is Tadar Sauce. Deze kat werd bekend toen haar foto in 2012 de wereld over ging. Door haar ongeïnteresseerde blik, veroorzaakt door dwerggroei, is zij bekend geworden. Sinds dat Grumpy viral is gegaan heeft zij ook al een rol in een film gehad en staat zij bedrukt op T-shirts en balpennen.

https://www.instagram.com/p/Bpe-f-2Bj9y/?utm_source=ig_embed

Olivia Benson  – 85 miljoen euro

Olivia is de kat van Taylor Swift en is vernoemd naar Mariska Hargitay’s personage in Law & Order. De kat harkt naast haar baasje zelf ook aardig wat geld binnen. Zij speelt namelijk in meerdere reclames.

https://www.instagram.com/p/Be1MpfPHfz3/?utm_source=ig_embed

Sadie, Sunny, Lauren, Layla en Luke – 26 miljoen euro

Bovenstaande honden zijn de grote trots van de tv-presentactrice, Oprah Winfrey. Zij zette ooit een fonds op voor haar trouwe viervoeters zodat, mocht er iets met haar gebeuren er altijd goed voor de honden gezorgd wordt.

https://www.instagram.com/p/BBJBOlXSS3t/?utm_source=ig_embed

Gigoo – 13 miljoen euro

Gigoo moest zeker de favoriete kip van uitgever Miles Blackwell zijn geweest. Miles bracht zijn pensioenjaren door op het Engelse platteland. Daar verzorgde hij schapen en kippen. Toen hij in 2001 overleed verdeelde hij zijn fortuin van 83 miljoen euro over verschillende goede doelen en zijn favoriete kip Gigoo.

 

Bron: Ze l Beeld: Instagram, iStock, YouTube

Delen