100%NL Magazine Alpaca
Delen

Saaie videogesprekken? Je kunt nu een lama, geit of varken mee laten doen!

Ben je de saaie videogesprekken met collega’s of vrienden zat? Snappen we helemaal. Videobellen is natuurlijk ook niet hetzelfde als in real life afspreken. Helaas moeten we toch nog even door met deze manier van werken/afspreken. Gelukkig is er nu een optie om de boel wat gezelliger te maken. Je kunt nu namelijk een geit, lama of ander boerderijdier laten participeren in jouw videogesprek!

Sweet Farm, en non-profit organisatie uit de Verenigde Staten kwam met dit grappige maar vooral ‘slimme idee’. De officiële naam is de ‘Goat 2 Meeting’. Bij Sweet Farm hebben ze 135 dieren klaarstaan die graat met jou mee videobellen. Kippen, lama’s, varken, geiten: je kunt ze allemaal laten deelnemen aan jouw videogesprek. De oplossing om deze gesprekken wat vrolijker en gezelliger te maken!

Hoe kun je een boerderijdier aan jouw videogesprek toevoegen?

Op de website van Sweet Farm: www.sweetfarm.org, schrijf je jezelf in voor een bepaald aantal minuten videobellen met een dier naar keuze. Dit is echter niet helemaal gratis. Hoe langer je wilt videobellen, hoe groter de donatie aan Sweet Farm.

 Wachtlijst

Het videobellen met een geit, lama, varken of ander boerderijdier is inmiddels zo populair geworden dat de organisatie de aanvragen van over de hele wereld haast niet meer aankan. Op de site staat dat er zo hard mogelijk wordt gewerkt om meer videobelletjes in te plannen. Je kunt je ook op de wachtlijst laten zetten.

 

Bron: AD Beeld: iStock

Delen