100%NL Magazine Numatic
Zie ook:
Delen

HUH?! Vrouwen beginnen schoonmaken massaal leuk te vinden door dít product te gebruiken

Zoek jij een manier om van dweilen een feestje te maken? Dit product bezorgt jou niet alleen een schone vloer, maar ook een lach op je gezicht.

Dansend schoonmaken

Het huis schoonmaken en alle vloeren dweilen: niet iedereen staat te springen als deze klusjes weer gedaan moeten worden, maar het moet toch gebeuren. Je kan er daarom maar beter een feestje van maken, toch? Met de Hetty x PoetsQueen sloffen wordt dweilen echt leuk. Zet een gezellig muziekje op, trek je sloffen aan en dans door de woonkamer. Binnen enkele ogenblikken heb jij een glimmende vloer, een lach op je gezicht én ben je de rest van de dag vrolijk. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Geen voetsporen meer

De Hetty x PoetsQueen sloffen zijn felroze van kleur met een panterprint voetbed, hebben net als alle Hetty/Henry producten een gezichtje waaraan je ze kunt herkennen en de onderkant van de slof is net een echte dweil. Het fijne aan deze sloffen, is dat je na het dweilen nooit meer last hebt van voetsporen op de vloer. Deze handige sloffen zijn bedacht door MyHenry in samenwerking met de Rotterdamse PoetsQueen.

Rotterdamse PoetsQueen

De Rotterdamse PoetsQueen is een hit op zowel Instagram als TikTok. Dagelijks deelt zij haar schoonmaaktips met honderdduizenden volgers. Daarbij heeft zij een eigen boek, schoonmaaklijstjes en zelfs eigen merchandise, waaronder nu dus ook de sloffen. De PoetsQueen noemt deze sloffen ‘de beste aankoop in je volwassen leven’ en wij zijn het daar volledig mee eens.

Huishoudbeurs

Wil jij deze sloffen eerst uitproberen voordat je ze koopt? Dat kan t/m zaterdag 24 februari op de huishoudbeurs in Amsterdam, want daar worden ze deze week geïntroduceerd.

Wil je deze sloffen liever online kopen? Dat kan ook. De roze instappers zijn beschikbaar in de maten 38-40 en 41-43 en je koopt ze via deze link.

https://www.instagram.com/reel/C270W-nIsUD/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

100%NL Magazine Numatic

Bron en Beeld: In samenwerking met Numatic

Delen