100%NL Magazine spin stofzuiger
Zie ook:
Delen

Waar of niet: is een spin meteen dood als je hem opzuigt met een stofzuiger?

IEUW! Een spin! FLOP...opgezogen in de stofzuiger. Opgelost denk je dan. Maar is die gevreesde spin wel echt dood als je hem opzuigt met de stofzuiger? Wij hebben het antwoord!

Spin meteen dood door de stofzuiger?

Ben jij ook doodsbang voor spinnen en weet je niet hoe snel je de stofzuiger erbij moet pakken als je er eentje voorbij ziet wandelen? Lees dan vooral verder.

De meeste mensen denken namelijk dat spinnen meteen dood zijn als we ze opzuigen met een stofzuiger, maar is dat wel waar? Gelukkig voor ons geldt dit wel voor de meeste spinnen, de hooiwagenspinnen. De klassieke huisspin echter heeft wel een kans van overleven. En dat is nog niet alles, de huisspin kan zelfs weer terug kruipen! IEKS!

Om het de spinnen moeilijker te maken kan je daarna het beste een propje opzuigen. Dan hoef je je geen zorgen meer te maken dat je wordt aangevallen door het reusachtige beest.

De beste stofzuiger aller tijden: nu met korting!

Kan jouw stofzuiger wel een upgrade gebruiken? Dan is het vandaag je geluksdag want de állerbeste stofzuiger aller tijden shop je nu met korting!

Ze is klein en duurzaam, maar onderschat haar niet! Hetty heeft een superkracht en daarnaast maakt zij van stofzuigen een echt feestje. Moeiteloos draait ze rond in de kleine ruimtes en met haar tien meter lange snoer, komt ze in alle hoekjes. Hetty is onvermoeibaar en niets of niemand krijgt die lach van haar gezicht! Hetty Eco heeft een duurzame 420 watt motor. Dit compacte model heeft een inhoud van 6 liter, is voorzien van een complete accessoire kit en bespaart ook nog eens energie! Dit model is ideaal voor kleinere huishoudens.

In samenwerking met Numatic mogen wij je een unieke kortingscode geven waardoor je nú de vrolijke Hetty shopt met maar liefst 25% korting! Waar wacht je nog op? De kortingscode is 100PNL.

Je shopt de Hetty Eco hier met 25% korting met kortingscode 100PNL.

Beeld: iStock, Bron: Libelle

Delen