Sterrenbeeld feestje 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Iets te vieren? Déze sterrenbeelden zijn de gezelligste feestgangers!

Er is een hoera-stemming in de vriendengroep! Iemand heeft een nieuwe baan/vriend/huis. Of viert een jubileum ;). Of gewoon: het is vrijdagavond en te lang geleden dat jullie met elkaar op stap gingen. Hoe viert jouw sterrenbeeld dat feestje?

Ram

Zij weet waar ze naartoe wil en krijgt jullie ook zover. Aangekomen in de club geeft ze vast een rondje – hoeft ze daar voorlopig niet meer over na te denken. Sprint de dansvloer op en belandt in no time in een soort competitie met een willekeurige andere danser: wie heeft een nóg betere move in huis? Ze blijft als ze het naar haar zin heeft, maar vertrekt zonder pardon (en overleg) als de vibes haar niet aanstaan. Heeft het niet per se door als iemand met haar probeert te flirten. Ze flirt liever zelf.

Haar party-outfit: het moet óók lekker zitten.

Stier

Gaat het liefst naar iets dat ze al jaren kent. Hippigheid = gekkigheid. Als ze er geen knappe bitterbal serveren daalt haar humeur. Is het trouwens niet veel leuker om gewoon samen ergens lekker te gaan eten? Anders een bruine kroeg? Van dansen word je maar moe en voor je het weet sta je te kijk. Is nogal eenkennig op een avond uit: ze is er toch met jullie? Nou dan! Waarom zou je met anderen praten? Ze geniet gewoon enorm van haar eigen vriendengroep! Wil graag dat het rondjes geven eerlijk gebeurt.

Haar party-outfit: feestelijk en perfect passend bij de gelegenheid.

Tweelingen

Ze lééft voor dit soort uitjes. Gaat graag naar grote clubs: hoe meer mensen, hoe beter. Ze is de koningin van de smalltalk en de flirterige gesprekken. Brengt ook graag mensen met elkaar in contact – waarbij zij dan het ijs wel even breekt. Met haar erbij is het altijd lachen. Geeft weinig rondjes. Ze zegt dat ze er gewoon niet aan denkt. (Maar: haar gierigheid zit nog altijd in de kast.) Heeft wel steeds een glas in haar handen, dat krijgt ze van haar zojuist gemaakte vrienden.

Haar party-outfit: ze draagt iets dat 100% trendy is.

Kreeft

Ze gaat mee omdat jullie gaan. Maar als ze er eenmaal is, kan ze enorm genieten van alles om zich heen. Na een drankje (of twee), wil ze wel een dansje wagen. Ze heeft altijd een goed gevulde handtas bij zich. Paracetamolletje? Oogdruppels? Pepermuntje? De Kreeft is je vrouw. Ze houdt in de gaten of iedereen het nog naar de zin heeft. En of iemand niet te veel drinkt, dat ook. Maar zeg nooit tegen háár dat ze te veel drinkt, want dat maakt ze, dank je wel, zelf wel uit.

Haar party-outfit: ze is een kei in geweldige accessoires.

Leeuw

Het liefst komt ze ietsje later binnen, zodat iedereen haar kan begroeten en ze alvast haar shine-momentje in the pocket heeft. De Leeuw kun je er meer dan prima bij hebben op jullie avond uit. Ze lacht om je grappen, maakt zelf ook heel goeie en zorgt voor sfeer als iedereen er nog een beetje in moet komen. Krijgt het voor elkaar bij de dj om haar verzoeknummers te laten spelen en geeft graag nóg een rondje: ze is gul. En ziet ze daar een karaoke-set? De Leeuw is al onderweg.

Haar party-outfit: het glittert en het bling-blingt aan alle kanten.

Maagd

Haar avond uit begint al veel eerder. Wie rijdt met wie mee? Wie is de Bob? De Maagd regelt het. Ze wil (ruim van tevoren) ook al weten wat iedereen aantrekt – ze valt niet graag uit de toon. De Maagd meldt alvast ook even dat ze het niet laat gaat maken, want ze moet de volgende dag… Eenmaal op stap kan ze dat allemaal loslaten als de sfeer onderling gezellig en ontspannen is. Daar heeft ze geen drank of andere drugs voor nodig. Vindt het prima om de groepspot te beheren en haalt vaak een fout uit de rekening.

Haar party-outfit: stijlvol van mooie materialen als zijde, voile en kant.

Weegschaal

Ze kan goed luisteren, houdt van mensen en kan slecht ‘nee’ zeggen. Voor ze het weet komt ze niet meer van die ene man af die in detail zijn vechtscheiding met haar wil bespreken. Check dus regelmatig even bij haar of ze daar staat te luisteren omdat ze dat wil of omdat ze niet weg durft. Verder houdt ze erg van uitgaan en om flink lol te trappen ‘met de meiden’. Stiekem maakt het haar he-le-maal niets uit waar jullie afspreken, ze sluit zich graag aan bij wat de rest wil.

Haar party-outfit: trekt subtiele aandacht doordat er zo goed over nagedacht is.

Schorpioen

Is het een fantastische avond, dan is dat vast mede dankzij haar. Zij kan een stempel op de avond drukken en iedereen meenemen in een goeie sfeer. Dat kan overigens ook de andere kant opslaan. Heeft zij haar avond niet, dan kan zij zwijgend heel veel zeggen. Behoorlijk intimiderend, wel. Ze verstaat ook de kunst van het ongemerkt observeren. De details die ze waarneemt weet ze ook (meestal goed) te interpreteren. Daarom is het leuk om met haar na te praten over de avond. Drinkt liever één lekkere cocktail dan drie bier.

Haar party-outfit: simpel, maar met groots effect. Hoogst waarschijnlijk in het zwart.

Boogschutter

Het voorstel om naar die nieuwe tent te gaan, komt vast van haar. Of ze komt met een naam aanzetten waar jullie nog niet eerder waren. Trouwens, kunnen jullie niet eerst gaan paintballen of naar een escaperoom? Leuk toch? Ze komt op het nippertje aanrennen, want plannen is niet haar sterke kant. Maar ze stort zich helemaal in wat jullie ook maar vieren en is waarschijnlijk degene die het licht uitdoet. Haar feestconditie ligt meestal op olympisch niveau. Haalt graag drankjes voor iedereen, maar moet daar misschien wel even aan herinnerd worden. Ze vergeet dat oprecht.

Haar party-outfit: origineel in kleur en combinatie.

Steenbok

Een stamkroeg of -club hebben, dat past bij haar. Waarom zou je naar iets nieuws gaan? Jullie hebben het dáár toch altijd leuk? Ze vindt het dan wel weer interessant als er een nieuwe barman werkt. De Steenbok heeft een ijzersterk en droog gevoel voor humor. Ze kan de hele groep vermaken met geweldig leuke verhalen, ze weet hoe ze iets moet ‘brengen’. Met mensen praten doet ze graag, maar óver mensen praten niet. Tijd voor een nieuw rondje? Dan wil ze weleens (onopvallend) duiken.

Haar party-outfit: eerder een broek dan een jurk. Wel met torenhoge hakken eronder.

Waterman

Zij vindt dat er nog wel meer mensen meekunnen dan jullie vaste groepje en regelt dat vast. Hoezo, even overleggen? Het moet gezegd: haar meebrengers zijn altijd types die goed bij jullie passen. Ze gaat graag in discussie met iedereen die ze tegenkomt. Over de muziek, tv-programma’s en politiek. Maar… ze weet ook precies wat ze wel en niet kan zeggen (mits niet te veel onder alcoholische invloed). Kan ongegeneerd losgaan op de dansvloer, want wat iemand van haar vindt interesseert haar helemaal niks.

Haar party-outfit: iets met opvallende prints in uitgesproken kleuren. Of effen met veelkleurige sieraden.

Vissen

Gezellig! Samen op stap, daar is de Vissen graag bij. Zolang ze maar niets hoeft te regelen of bedenken. Is wel gevoelig voor de sfeer van de kroeg of club waar jullie heen gaan – al is ze zichzelf daar niet zo bewust van. De Vissen hoeft niet zo nodig op de voorgrond, dus ze luistert liever. Dansen doet ze wel graag, want ze is gék op muziek. Classic-Vissen is het appje de volgende dag: of iemand misschien haar jas heeft meegenomen, want die is ze kwijt?

Haar party-outfit: kijk even naar beneden, want ze heeft absoluut de mooiste schoenen aan van jullie allemaal.

Op zoek naar nog meer Sterrenbeeld-geralteerde artikelen? Die zie je hier!

Delen