Stichting Lach voor een Dag bezorgt kinderen onvergetelijke wensdagen!
Delen

Stichting Lach voor een Dag bezorgt kinderen onvergetelijke wensdagen!

Stichting Lach voor een Dag organiseert een complete dag uit voor ernstig zieke kinderen en hun gezin. Genieten als echte VIP’s staat voorop!

Lachen is gezond! Daarom is het belangrijk dat kinderen vaak kunnen lachen. Veel kinderen in Nederland zijn niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen wegens een (ernstige) ziekte van het kind zelf of één van de gezinsleden.  Daarom organiseert Stichting ‘Lach voor een Dag’ een complete dag uit naar een theatervoorstelling van Van Hoorne Entertainment, Avonturenboerderij Molenwaard of een andere aan hen gelieerde entertainmentactiviteit. Genieten als échte VIP’s  staat voorop: van vervoer per limousine  en een backstagebezoek tot op maat gemaakte kostuums en een uitgebreide Meet & Greet.

Zo kan het kind, samen met broertjes, zusjes, ouders en anderen die hem of haar zeer dierbaar zijn even alle zorgen vergeten en heerlijk lachen. Niet alleen die ene dag, maar elke keer wanneer hij of zij terugdenkt aan die mooie momenten. De stichting heeft al veel kinderen laten genieten van zo’n V.I.P dag . Op de website van de stichting vind je bijzondere verhalen van bijzondere wensdagen.

Ervaring van één van de ouders: ‘’Daarna wat het tijd om weer naar huis te rijden, nagenietend in de limousine. Het was een dag die we echt nooit zullen vergeten en waar nog regelmatig met een grote lach aan teruggedacht wordt.” Ken jij een kind dat een mooie wensdag verdient of wil je de stichting steunen? Ga dan snel naar www.LachvooreenDag.nl voor meer informatie.

Een lach is in een Flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stichting Lach voor een Dag

Delen