tuin gezellig maken
Zie ook:
Delen

Styling: Tips om je tuin gezellig te maken!

Het wordt iedere dag steeds warmer en warmer. Heerlijk om lekker met die zonnestralen in de tuin te zitten. Daarom is het nu ook tijd om van je tuin iets gezelligs te maken! Met gezellige zithoekjes, sfeervolle tuinverlichting en mooie bloemen & planten. Wij geven je tips voor tuininspiratie.

Zó maak je jouw tuin gezellig!

Net als thuis maken ook in je tuin accessoires het verschil! Een prachtige en gezellige tuin bestaat voornamelijk uit leuke accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld ook verschillende accessoires combineren voor bijvoorbeeld onder je overkapping, op de tafel of aan de muur.

Verlichting in je tuin

Verlichting voor buiten is niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg gezellig! Niets fijner dan dat je ook na zonsondergang nog heerlijk van je tuin kunt genieten. Een beetje verlichting kan dan geen kwaad. Verlichting zorgt voor sfeer en ook in de tuin zijn verschillende vormen van verlichting mogelijk. Niet alleen tuinverlichting langs het tuinpad, maar ook sfeerverlichting zoals een lichtsnoer en kaarsen of fakkels behoren tot de mogelijkheden. Zo geeft de WOOX Smart Tuinlamp een hele gezellige sfeer en is met een app te bedienen! De kleur en helderheid stel je eenvoudig in via deze gratis app. Van rustgevend wit licht naar een warme rode kleur: kies voor elke gelegenheid een leuke setting en pas ‘m helemaal naar je smaak aan.

Planten en bloemen

Wil je meer leven in je tuin creëren? Bloemen en planten doen ongetwijfeld wonderen voor je tuin. Je kunt ze namelijk verkrijgen in allerlei kleuren en formaten waardoor je de tuin echt persoonlijker, kleurrijker en unieker kunt maken. Als je veel leven in je tuin wilt brengen, dan zijn varens zijn een uitstekende keuze.Vooral gekleurde bloemen fleuren je tuin enorm op en dat geeft zeker gezelligheid!

Kussens voor in de tuin

Speel met variaties in je kussens van groot naar klein en gebruik diverse kleuren en/of printen. Hou je van vrolijk en heel kleurrijk dan kan je met je kussens en accessoires helemaal los gaan. Maar ook als je liever een boho sfeer in je tuin wilt creëren of op zoek bent naar een serene sfeer dan kan je met kussens veel doen. Zorg er dan alleen voor dat je het bij een of twee tinten houdt die je combineert, meer niet.

Zo creëer je een gezellig hoekje in de tuin

Zorg voor een gezellig hoekje waar je kunt zitten. Een plek waar je tot rust komt en kunt relaxen. Je kunt een gezellig zithoekje creëren door een loungeset neer te zetten of gewoon een paar leuke stoelen die lekker zitten en een tafeltje of bijzettafeltjes. Maak het gezellig met leuke kussentjes en zet iets gezelligs op tafel. Ben je fan van een aztec style? Dan is deze Express Aztec serie misschien iets voor jou! De serie bevat: vlinderstoel met kussen, plaid en lantaarn. Oftewel 4 in 1. Maak van je tuin een stijlvol geheel met deze prachtige set, die vind je hier.

Bron: Tante Truus kan alles, knusstyling. Beeld: ISTOCK

Delen