Met deze 3 trends is jouw huis klaar voor het nieuwe jaar!
Delen

Met deze 3 trends is jouw huis klaar voor het nieuwe jaar!

Is het al tijd om jouw buitenboel een nieuw jasje te geven, net op tijd voor de feestdagen? Hou rekening met deze drie trends en jouw huis zal helemaal klaar zijn voor het nieuwe jaar!

Elk voor- en najaar is een goed moment om naar het schilderwerk van je huis te kijken. Een goede verf maakt je huis niet alleen mooi, maar beschermt het ook tegen wind en weer! Wil je jouw huis goed klaar maken voor het winterseizoen met de mooiste kleuren, dan weten wij net welke trends daarbij kunnen helpen!  Zoals:

Spiced Honey

Zo heet de nieuwe verfkleur. een kruidig honingbruin dat volgens Flexa.nl dé interieurkleur van het komende jaar wordt. De tint staat voor hoopvolle vernieuwing en belooft zowel ontzettend tijdloos als energierijk te zijn. En als je wilt weten hoe het eruit ziet, dit is de kleur:

Deze kruidige, honingbruine kleur is rustgevend, warm en comfortabel, en bevat tinten van goud en amber.

Ga voor ingetogen

Welke kleuren je voor je voorgevel kiest, hangt natuurlijk af van je huis, je buurt, je omgeving en je smaak. Over het algemeen ogen warme kleuren gastvrijer dan koude, maar in een regenachtig land als Nederland wil je voor je gevel geen felle kleuren hebben, maar juist grijs- of aardekleuren. Afgelopen jaar zijn natuurlijke tinten steeds populairder aan het worden. Aarde tinten, maar ook groene kleuren zijn in opmars. Daarnaast komen er dit jaar ook meer kleuren van de lucht, dus blauwe tinten, in het populaire kleuren palet voor. Ga voor ingetogen! Maar wil je toch een warme kleur voor je huis, kies dan voor dakpannen in die kleur.

Laat het licht naar binnen!

In 2019 gooien we alle ramen weer open (vergeet dus je raamkozijnen ook niet)! Veel licht en veel energie en een open houding zijn de sleutelelementen van je huis in het nieuwe jaar! Het wordt dus weer fraai wonen met mooie kleuren!

Steek jouw huis in een nieuw jasje

Heeft jouw buitenboel weer een nieuwe schilderbeurt nodig en vind jij het altijd maar een hoop geregel? Dan is GlansGarant wellicht iets voor jou! GlansGarant maakt samen met jou een onderhoudsplan. Nadat jouw huis in het eerste jaar is geschilderd, komt jouw schilder ieder jaar langs om het schilderwerk te inspecteren. Samen met u maakt de GlansGarant schilder een plan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wanneer dit nodig is worden de kwetsbare en/of beschadigde delen opnieuw geschilderd.

En na 6 of 8 jaar wordt de complete buitenboel helemaal opnieuw gedaan, allemaal binnen jouw helder afgesproken contract. Voor meer informatie kijk je op de website van GlansGarant.

Bron: Flexa.nl, homify.nl| Beeld: iStock, Flexa.nl | Dit artikel is geschreven in samenwerking met Glans Garant

Delen