Met deze simpele truc verdubbel jij je vakantiedagen in 2019!
Delen

Met deze simpele truc verdubbel jij je vakantiedagen in 2019!

Hoewel de zomer net achter de rug is, kijk jij vast en zeker al uit naar de vakantie van 2019! Gemiddeld heeft een Nederlander 25 vakantiedagen per jaar, maar als je het goed aanpakt, kan jij ze verdubbelen!

Nieuwjaarsdag

Want aan het begin van 2019 zal je zien dat Nieuwjaarsdag op een dinsdag valt. Als je maandag, woensdag, donderdag en vrijdag vrij neemt (4 dagen), dan heb je meteen 9 dagen vrij! Zo begin je het jaar goed.

Doordeweekse dagen

Tweede Paasdag valt op maandag 22 april. Als je de rest van de week vrij neemt heb je weer 4 dagen extra vakantie. En je bespaart ook een dag, want je hoeft die feestdag niet vrij te nemen! Zo ben je slim bezig! Hetzelfde werkt voor Hemelvaartsdag en Pinksteren, en met Kerstmis heb je zelfs 12 vrije dagen als je het goed aanpakt! Het is uitzonderlijk dat er zoveel feestdagen op doordeweeksedagen vallen en niet in het weekend, dus 2019 is nu al een gelukkig nieuw jaar.

Nu moet nog wel je baas er mee eens zijn. En natuurlijk geldt, wie het eerst komt, het eerst maalt! Dus pak die dagen snel, voordat je collega het doet!

Bron: lindanieuws.nl | Beeld: iStock

Delen