100%NL Magazine The Brownie Box Vaderdag
Zie ook:
Delen

Met welk cadeau ga jij jouw vader dit jaar verrassen? Heb je hier al eens aan gedacht?

Op 16 juni is het weer tijd om alle (bonus)papa’s in het zonnetje te zetten en te verrassen met een leuk Vaderdag cadeau. Weet jij al hoe je hem gaat verrassen? Hier zijn een aantal tips op een rij!

Bronuts

Wat dacht je van jouw vader verrassen met heerlijke Bronuts: brownies in vorm van donuts. Handgemaakt en omhuld met de lekkerste chocolade. Je hebt een keuze uit 4 verschillende smaken of een box met alle smaken. Ga je voor de Cinnamon Bronuts, Cherry Bronuts, Cappuccino Bronuts of Originals Bronuts?

Borrel Boxen

Wil je extra uitpakken en ben je op zoek naar een luxer cadeau? Kies dan voor een borrelbox van The Brownie Box! Een cadeaupakket gevuld met chocolade en bier of wijn. Heerlijke biertjes van de Brouwtoren of Wijnen van Viña Elena. Gegarandeerd een succes!

100%NL Magazine The Brownie Box Vaderdag2

Stel je Eigen Brownie Box samen

Je kan uiteraard ook kiezen voor de klassieker van The Brownie Box: Stel Je Eigen Brownie Box Samen. Kies jouw formaat Brownie Box, vul hem met één, twee of vier smaken. Daar zit sowieso een smaak tussen die jouw vader lekker vindt! Voeg een persoonlijk wenskaartje toe en verstuur de Brownie Box naar het gewenste adres. Jouw papa hoeft niet thuis te zijn, zo is het een echte verrassing als hij thuiskomt.

EK Borrelbox

Vaderdag valt tegelijk met de EK wedstrijd Nederland – Polen. De perfecte gelegenheid om jouw vader te verrassen met een Oranje Box! Zo kan hij onze Leeuwen aanmoedigen met  de ultieme voetbalsnack! De Oranjebox is gevuld met heerlijke Oranje Blondies gemaakt van Callebaut chocolade met een heerlijke sinaasappel ganache. Aanvalluh!!!

Maak vaderdag extra speciaal met een vaderdag cadeau van The Brownie Box! Bestel vandaag nog en geniet!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met The Brownie Box

Delen