100%NL Magazine Pets Place vakantie huisdieren
Zie ook:
Delen

Op vakantie met je huisdier? Zó ga je goed voorbereid op weg!

De vakantie staat voor de deur, tijd om af te tellen! Gaat jouw geliefde huisdier gezellig met je mee? Dan is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Dat gaat je lukken met de Huisdier Holidays viervoeter vakantiegids!

Op vakantie met je huisdier

Vakantie vieren is het fijnst met je beste vrienden. Logisch dus dat je viervoeter erbij is deze zomer, en gelukkig zijn er al kwispelend veel bestemmingen waar je mét huisdier meer dan welkom bent.

Daarom doet Pets Place je een complete gratis vakantiegids cadeau: zestien zonnige pagina’s vol reisbestemmingen, weetjes, tips en handigs voor op reis. Haal snel de zomereditie van Lief Dier op bij je favoriete Pets Place winkel: je gratis vakantiegids zit eraan vast! Kijk hier of er een Pets Place winkel bij jou in de buurt zit!

Happy Huisdier Holidays!

Steek je neus in de lucht en snuffel de frisse lucht op: het is vakantie! Zomers vieren miljoenen gezinnen door heel Nederland vakantie: in eigen huis en tuin tot het bijzondere buitenland. Tot je gezin hoort natuurlijk ook je trouwe hond, kat, konijn, knaagdier of vogel, én ook die verdienen de nodige verzorging tijdens de zomerdagen. Check daarom de leukste vakantietips voor baas én beest als je op vakantie gaat, zorg voor voldoende verkoeling of blijf urenlang bubbelen in je jacuzzi of zwembad: deze zomer wordt een feestje! Happy Huisdier Holidays!

Deel jouw vakantiekiekje!

Ga je wandelen in de bergen van jouw vakantieland of zie je jezelf eerder pootjebaden in jouw thuiszwembad? Deel het met Pets Place en inspireer andere huisdierbaasjes met jouw vakantiekiekjes! Post jouw foto of video op Instagram of Facebook met #huisdierholidays en jouw foto krijgt een speciaal plekje op de pagina van Pets Place. Wat ga jij doen deze zomer? Stuur je foto in!

100%NL Magazine Pets Place

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place

Delen