100%nl magazine hond donker
Delen

Val op in het donker met deze lichtgevende halsbanden voor je hond!

Je hond uitlaten; een dagelijkse bezigheid. Vaak laat je je hond ’s avonds ook nog eventjes uit, of loop je een lekker lang stuk na het avondeten. Zorg ervoor dat je gezien wordt!

Tijdens de donkere periodes van het jaar is het van groot belang dat jij én je hond goed zichtbaar zijn in het verkeer. Vooral als jullie de weg oversteken, op een fietspad lopen of door een onverlichte straat wandelen. Pets Place heeft een ruim assortiment aan veiligheidsartikelen; van lampjes tot halsbanden, zodat je hond ook op de donkere dagen van het jaar niet over het hoofd gezien wordt.

100%nl magazine hondenjas

Hondenjas

Een jas voor je hond houdt het beestje natuurlijk niet alleen warm en droog, maar door het reflecterende vak op de rug zal je hond goed opvallen voor langsrijdend verkeer! Rondom het reflecterende vak is ook nog een hele rand met verlichting. De jas heeft een voering en kraag van warm fleece die ook uitneembaar is zodat die gewassen kan worden. Handig toch? Zoek je iets kleiner en van lichter gewicht om veilig in het donker mee pad te gaan, dan is er ook een veiligheidsvest voor je hond.

Halsbanden

Met de heldere LED verlichting in deze halsband is jouw hond al vanaf 500 meter zichtbaar! En als je meerdere honden hebt, dan kun je elke halsband een andere kleur geven: handig als je ze uit elkaar wilt houden in het donker!

Ook handig: dit hondenveiligheidslampje van Max&Molly. Het is waterafstotend, voorzien van 3 lichtstanden, is binnen 45 minuten opgeladen en brandt 4 uur lang! Plaats het op de halsband van je hond voor extra veiligheid in de late uurtjes!  

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place

Delen