Zo bezorg jij je kind tóch nog een onvergetelijke verjaardag!
Delen

Zo bezorg jij je kind tóch nog een onvergetelijke verjaardag!

Door deze bizarre tijden waarin sociaal contact haast onmogelijk is, beleven veel mensen hun verjaardag nét even anders. Vooral voor kinderen die soms wel maanden uitkijken naar hun verjaardag is dit natuurlijk ontzettend sneu. Daarom geven wij een paar tips waardoor jij je kind toch een onvergetelijke verjaardag kunt geven!

Begin de dag met..

Een feestelijk ontbijt! Maak het lievelingsontbijt van je kind. Denk bijvoorbeeld aan overheerlijke pannenkoeken, wafels met Nutella of misschien wel een smeuïge tosti.

Versier de stoel

Bij een feestelijk ontbijt hoort natuurlijk ook een feestelijke stoel! Versier de stoel van je kind met slingers en ballonnen.

Nóg meer versiering

Een versierde stoel is al next level, maar zorg er ook voor dat het hele huis versierd is van top tot teen. En dan nog meer dan normaal! Extra slingers, tekeningen, tientallen ballonnen, je kindje zal ontzettend verrast zijn.

Verjaardagkaarten

Op je verjaardag mogen natuurlijk geen superleuke geschreven kaarten ontbreken. Vraag al je familieleden om kaarten op de post te doen met een leuk gedichtje of verhaaltje erin.

Organiseer een digitaal feestje!

Familie en vrienden kunnen dan wel niet fysiek naar de verjaardag komen, virtueel kunnen ze er natuurlijk wel bij zijn. Tegenwoordig kun je zelfs met meerdere mensen tegelijk bellen. Zo is iedereen er toch gezellig bij.

Laat je kind de hele dag bepalen

Patat eten, hutten bouwen, of voetballen in de tuin? Alles mag! Laat je kindje zich enorm speciaal voelen.

Laat de juf of meester een speciaal berichtje inspreken

Als je kindje jarig is, wordt dit natuurlijk groots gevierd op school met alle kindjes en de juf. Die kunnen er nu helaas niet bij zijn. Maar de juf of meester kan natuurlijk wel een speciale verjaardag video maken om er zo tóch een beetje bij te zijn.

Ten slotte, laat niet te vaak blijken dat de verjaardag anders is dan normaal

Er zijn nu natuurlijk een heleboel dingen niet mogelijk om er een ‘normale’ verjaardag van te maken. Benadruk daarom juist de dingen die nu wél mogen!

Bron: Oudersvannu.nl | Beeld: iStock

Delen