DE ZOEKTOCHT BEGINT: vind de verborgen Paaseieren en win!
Delen

DE ZOEKTOCHT BEGINT: vind de verborgen Paaseieren en win!

In het teken van Pasen heeft Pets Place een hele leuke actie opgezet voor alle dierenliefhebbers. Ben jij heerlijk aan het shoppen voor je grote dierenvriend en kom je een paasei met vraagteken teken op de website van Pets Place? Klik er dan gelijk op om kans te maken op prachtige prijzen!

We zijn nu (ongewild) wat vaker thuis dan normaal. En waar wij zelf uitkijken naar de dag dat we weer gewoon naar buiten mogen, vindt je huisdier het fantastisch dat je er zo vaak bent. Schroom daarom ook niet om je hond, kat, konijn of elk ander huisdier dan ook af en toe eens even goed te verwennen.

Van hondenbak, tot krabpaal, tot konijnenhok; op de website van Pets Place vind je alle producten die je nodig hebt om jouw huisdier van de beste zorg te voorzien. Bovendien geven ze geweldige tips, beantwoorden ze al jouw prangende vragen en delen ze de leukste foto’s en video’s van huisdieren door het hele land.

Dat niet alleen! Dit hele paasweekend kun je, naast het shoppen van jouw favoriete dierenitems, ook kans maken op een van de vijf verrassingspakketten! Vind jij een van verstopte paaseieren met vraagteken op de website van Pets Place? Klik er dan op om kans te maken op een van deze pakketten. Start de zoektocht!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place.

Delen