100%NL Magazine vriendinnen fotolijst
Delen

Vriendschap: deze sterrenbeelden matchen elkaar het beste!

We hoeven jou waarschijnlijk echt niet meer te vertellen dat je sterrenbeeld veel zegt over je karaktertrekken, waardes en visies op het leven en je gehele persoonlijkheid. Het is dan ook logisch dat er ook sterrenbeelden zijn die beter met elkaar matchen, dan anderen op bijvoorbeeld het gebied van liefde, maar zeker ook qua vriendschap. Benieuwd wat de sterren zeggen over jouw vriendschappen? Lees dan snel verder!

Stier
Vriendschappen staan bij het sterrenbeeld Stier hoog in het vaandel. Je kijkt soms even de kat uit de boom bij mogelijke nieuwe vriendschappen. Maar als jij eenmaal bevriend met iemand bent, is dat voor het leven. De meeste van jouw vrienden ken je waarschijnlijk al een hele lange tijd. De beste matches zijn: Steenbok, Vissen, Kreeft, Maagd.

Tweeling
Als Tweeling ben je een echte allemansvriend. Je kunt goed luisteren en bent sociaal. Je vindt het niet erg om op de voorgrond te treden en je hebt vaak de lachers op jouw hand. De beste matches voor jou zijn: Ram, leeuw, Weegschaal, Waterman.

Ram
Mensen willen zich altijd graag optrekken aan iemand met het sterrenbeeld Ram. Je bent een voorbeeld voor velen. Verder ben je sociaal en maak je makkelijk nieuwe vrienden. De beste matches voor jou zijn: Ram, Waterman, Stier, Leeuw, Weegschaal.

Kreeft
Als Kreeft doe jij liever niet teveel moeite om een vriendschap te starten. Je zal niet snel actief op pad gaan om nieuwe mensen te leren kennen. Maar wanneer je een vriendschap hebt gesloten, ben je loyaal en heel zorgzaam. Je kunt goed luisteren en kunt zorgen wegnemen. De beste matches voor jou zijn: Stier, Maagd, Schorpioen, Vissen.

Leeuw
Jij hebt een sterk karakter. Leeuwen vertrouwen op zichzelf en vinden het belangrijk dat zij in een vriendschap zichzelf kunnen zijn. Je kunt er slecht tegen als anderen jou niet accepteren zoals je bent. Verder houd jij van de spotlights, deze zoek je graag op. De beste matches voor jou zijn: Tweeling, Ram, Weegschaal, Boogschutter.

Vissen
Vissen bieden graag een luisterend oor aan iemand die dat nodig heeft. Een hele mooie eigenschap die garant staar voor goede vriendschappen. De beste matches voor jou zijn: Steenbok, Stier, Kreeft, Schorpioen.

Maagd
Als Maagd ben jij goed in het bewaren van rust. Is er paniek? Jij blijft rustig en bent de persoon waar anderen op kunnen bouwen. Toch ben je enigszins verlegen. Je vindt het dus fijner als je vrienden meer op de voorgrond treden dan jij zelf. De beste matches voor jou zijn: Kreeft, Schorpioen, Stier, Steenbok.

Weegschaal
Als Weegschaal zorg jij ervoor dat jij binnen je vriendengroep de adviserende rol hebt. Je houdt er niet van om alleen te zijn en omringt je het liefst met zoveel mogelijk mensen. Voor een goed gesprek ben je altijd wel te porren. De beste matches voor jou zijn: Boogschutter, Tweeling, Waterman.

Schorpioen
Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn graag op zich zelf. Je hebt wel vrienden, maar meestal is dat wel een selectief klein clubje. Voor dit clubje ben je heel betrouwbaar en de deur staat altijd open voor hen. De beste matches voor jou zijn: Maagd, Steenbok, Kreeft, Vissen.

Boogschutter
Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich als behulpzaam, elegant en charmant. Je houdt als het even kan rekening met anderen en dat maakt jou tot een gewilde vriend. De beste matches voor jou zijn: Weegschaal, Waterman, Ram, Leeuw.

Steenbok
Jouw vrienden behoren tot de belangrijkste personen in je leven. Je wilt het liefst graag stabiele, lange vriendschappen en zelf ben je ook een heel trouw type. De beste matches voor jou zijn: Schorpioen, Stier, Vissen, Maagd.

Waterman
Vriendschappen zijn bij Watermannen altijd intens. Als waterman vind je het eng om je aan mensen te hechten. Maar als je dat eenmaal wel doet, zit het goed voor altijd. De beste matches voor jou zijn: Weegschaal, Ram, Tweeling, Boogschutter.

Bron: Margriet

Delen