100%NL Magazine Gorilla Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Je kunt jezelf nu wassen met gorillasnot van Freek Vonk!

Heb jij je ooit ingezeept met gorillasnot? Gebadderd in lamafluim? Of je haren gewassen met slangengif? Dat kan nu met de badlijn van Freek Vonk! Deze is natuurlijk geïnspireerd op de wildernis: dus nee, geen lavendelshampoo of badschuim van lelietjes van dalen. Freeks assortiment is té grappig, en oké, ook een beetje gek!

Met zijn passie voor de natuur weet Freek Vonk alle kinderen achter de computer vandaan te halen. Lekker op avontuur in de achtertuin, kikkers zoeken in de sloot en bijzondere vogels spotten in het bos. Maar na al dat buitenspelen moeten ze natuurlijk wel weer fris hun bedjes in. Laat Freek dáár nou ook een oplossing voor hebben!

Dierenweetjes

Voordat alle moeders gaan steigeren, een kleine geruststelling: alle producten zijn mild, verzorgend en zacht voor de huid. Ze zijn 100% zeepvrij, zonder parabenen, dermatologisch getest én prikken niet in de ogen. Daarnaast heeft elke fles een leuk dieren-weetje! Wist jij bijvoorbeeld dat een Harlekijnkikker niet vlug, maar wel hartstikke giftig is? Eén zo’n kikkertje heeft genoeg gif om 100 muizen te doden. Of dat Bombardeerkevers een kokendhete, bijtende straal uit hun achterwerk spuiten als ze zich bedreigd voelen? Nee, wij dus ook niet.

100%NL Magazine showergel

Pleisters

Zonder slag of stoot de wildernis uitkomen (vol wilde dieren en laaghangende takken), lukt ook Freek niet altijd. Maar mocht jij nou ook een kras overhouden aan je wilde avontuur, dan plak je er gewoon een pleister van Freek op. Uiteraard zijn ze waterbestendig (voor als je gaat duiken), vuilwerend, huidvriendelijk en gemakkelijk te verwijderen.

O.a. verkrijgbaar bij www.kruidvat.nl

100%NL Magazine Freek Vonk pleisters

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Caresse Cosmetics

Delen