100%NL Magazine Wijnpaal header
Delen

De ‘Wijnpaal’ heeft een zusje gekregen – en deze wil jij hebben!

Ken je de Wijnpaal al? Dit fantastische wijnrek is een eyecatcher in jouw interieur. En nu heeft deze eyecatcher een klein zusje gekregen, die jij sowieso wilt hebben!

De mensen achter Wijnpaal vinden dat jouw wijnvoorraad het verdient om in een te gek wijnrek of wijnmeubel te wachten, totdat de fles open mag. Daarom bedachten zij de Wijnpaal; een op maat gemaakt wijnmeubel, ontworpen en gemaakt in Nederland, waarin jij al jouw mooie wijnen kunt opbergen.

Niet alleen de makers zijn fan, want steeds meer mensen hebben de Wijnpaal ontdekt en beoordelen hem met een 9,4 van 10. Duidelijk dus heel tevreden over deze prachtige eyecatcher!

Klein zusje

Eind augustus lanceerde Wijnpaal een nieuwe familielid: de Compact Six, een vrolijk design wijnrek geschikt voor 6 flessen met levenslange garantie en net als de Wijnpaal, ontworpen en gemaakt in Nederland. Ideaal voor mensen die niet genoeg ruimte hebben voor een Wijnpaal, of op zoek zijn naar een wat compactere opbergplek. Wij hebben een aantal inspiratiefoto’s voor je verzameld!

Meer informatie over de Wijnpaal en de Compact Six vind je op de website van Wijnpaal.

100%NL Magazine W|ijnpaal Compact six

100%NL Magazine W|ijnpaal Compact six wit

100%NL Magazine W|ijnpaal Compact six zwart

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wijnpaal.

Delen