100%NL Magazine Holland Boven Amsterdam
Delen

WIN: Unieke culinaire bollenroute met diner én overnachting bij Restaurant Hotel Merlet!

Wil jij ook genieten van de prachtigste bloemenvelden in de bloei om vervolgens na te genieten tijdens een overheerlijk gastronomisch 5-gangenmenu vanuit Restaurant Merlet? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie!

Bollenroute

In het voorjaar vindt er een ware kleurexplosie plaats in Holland Boven Amsterdam. Met de bollenroute van Restaurant Hotel Merlet ervaar je deze prachtige bloemenzee op een unieke manier. Na afloop geniet je van een 4-gangenmenu bij het Restaurant dat bekroond is met een Michelinster. Én je kunt heerlijk ontspannen overnachten in het boetiekhotel.

Restaurant Hotel Merlet

In het rustieke dorp Schoorl, met uitzicht op de Schoorlse duinrand ligt Restaurant Hotel Merlet. Hier ontvang je de route van de bollentocht en een picknickbox voor onderweg. De bollenroute van ongeveer 80 kilometer die je dwars door het kleurrijke landschap voert kan met de auto worden afgelegd of een klein gedeelte per fiets. Onderweg kun je zelf een plek uitkiezen om te genieten van een heerlijke picknick in de zon.

Terug bij Merlet geniet je van een gastronomisch 4-gangenmenu vanuit Restaurant Merlet, bekroond met een Michelinster. Hopelijk kan dit snel weer in het restaurant of de tuin geserveerd worden, met prachtig uitzicht op het uitgestrekte duingebied van Schoorl. Anders kun je genieten van in-room dining. Tijdens de lockdown zijn alle kamers omgebouwd tot sfeervolle private diningruimtes waar het menu, per gang wordt geserveerd middels deliveryservice tot de kamer.

De volgende morgen geniet je van een uitgebreid ontbijt op bed of aan tafel in je eigen kamer.

WIN!

Wil jij kans maken op dit unieke arrangement? Ga dan naar deze website, schrijf je in en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Holland Boven Amsterdam

Delen